«Η Μακεδονία είναι ελληνική»: Απίστευτος όγκος στο συλλαλητήριο – Μπλόκαραν οι δρόμοι προς τη Θεσσαλονίκη!

Οι διοργανωτές μιλούν ήδη για πάνω από 200.000 κόσμου

Απίστευτος είναι ο όγκος του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

Έλληνες από όλη τη χώρα, από την Κρήτη μέχρι τη Θράκη, αλλά και από την Ευρώπη και την Αμερική βροντοφωνάζουν πως η Μακεδονία είναι ελληνική και δηλώνουν κάθετα αντίθετοι με κάθε χρήση του όρου στο όνομα των Σκοπίων.

Η ροή των αφίξεων για το συλλαλητήριο συνεχίζεται αμείωτη. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του STAR στη Θεσσαλονίκη, Ραλλιώ Λεπίδου, υπάρχουν ακόμη πολλά αυτοκίνητα που είναι καθ’ οδόν.

Όπως είπε στο μεσηβρινό δελτίο του STAR, είναι ακινητοποιημένα πολλά λεωφορεία στα διόδια Μαλγάρων ενώ και στον περιφερειακό έχουν ακινητοποιηθεί πολλά αυτοκίνητα που έρχονται από τη Θράκη.

Κάτι που σημαίνει πως ο κόσμος θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο όσο περνά η ώρα.

Ανεπίσημες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 100-150.000 άτομα. Οι διοργανωτές, πάντως σημειώνουν πως έχουν ξεπεράσει τις 200.000, ενώ οι πολύ αισιόδοξοι λένε πως θα ξεπεράσουν το μισό εκατομμύριο οι συγκεντρωμένοι!

Διαβάστε ακόμη: Στους ρυθμούς του συλλαλητηρίου: Σημαίες, Μακεδονομάχοι και «Μακεδονία Ξακουστή»

Εκτός από χιλιάδες απλού κόσμου, το παρών έχουν δώσει και αρκετοί πολιτικοί, ενώ τελικά έδωσε το παρών και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

Διαβάστε ακόμη: Ένταση στη Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές επιτίθενται σε κόσμο που πηγαίνει στο συλλαλητήριο – Σπάνε τις σημαίες

Νωρίτερα έγινε και η πορεία του αντιεξουσιαστικού χώρου. Στο πλαίσιο της πορείας δεν σημειώθηκαν έκτροπα, ωστόσο αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν πριν και μετά σε πολίτες που πήγαιναν στο συλλαλητήριο.

Δείτε εντυπωσιακές εικόνες:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top