19χρονη με κοκαΐνη: Τι είχε εξομολογηθεί στον φίλο της πριν φύγει για Χονγκ Κονγκ

«Θα προσπαθούσε να βρει τρόπο να βγάλει εύκολα λεφτά» λέει ο ίδιος

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φώς για την 19χρονη από τη Μυτιλήνη  που συνελήφθη στο Xονγκ Κονγκ.

Το Star βρέθηκε στο νησί και κατέγραψε μαρτυρίες που ρίχνουν φως στην υπόθεση.

«Θα προσπαθούσε να βρεί τρόπο να βγάλει εύκολα λεφτά , το είχε πολύ στο μυαλό της». Αυτό είχε εξομολογηθεί η Ειρήνη στον φίλο της  μόλις λίγους μήνες πριν ξεκινήσει η περιπέτεια της.

Το τελευταίο διάστημα ήταν ανήσυχη:

«Κατάλαβα ότι είχε μπλέξει, δεν ήξερα ότι ασχολείται με αυτά τα πράγματα. Δεν την είχα ποτέ ικανή μέχρι που έγινε...Kάποιοι της φούσκωσαν τα μυαλά (…) Συνήθως έβγαινε με παρέες μεγαλύτερης ηλικίας που ήξεραν από τέτοια πράγματα. Καταπιεζόταν λίγο. Πίστευα πάντα ότι είχε κάποιο θέμα με την οικογένεια της γιατί μερικές φορές  ερχόταν κάπως σε εμένα, μου έλεγε δεν μπορώ όλη μέρα να κάθομαι μέσα».

Η κλειστή κοινωνία του νησιου την έπνιγε, συνέχεια έλεγε ότι θέλει να φύγει απο το νησί κανείς όμως δεν φανταζόταν ότι το ταξίδι για την καριέρα που ονειρευόταν θα κατεληγε στις φυλακές του Xoνγκ Κονγκ.

Σύμφωνα με την αποκαλυπτική μαρτυρία του φίλου της σε επικοινωνία που είχαν όσο η 19χρονη ταξίδευε σε Παρίσι, Ντουμπαϊ ,Αίγυπτο και Κύπρο , του είχε πει  ότι κάνει κάτι «δουλίτσες» και θα γυρίσει σύντομα.Όσο για την Καλαμάτα φαίνεται πως δεν υπήρξε ποτέ ένας από τους προορισμούς της.

«Καλαμάτα; Σιγα μην πήγε , έλεγε ψέματα στους γονείς της για να μην καταλάβουν. Oσο έλειπε είχαμε επαφές μέσω fb. Μου είπε είμαι Αθήνα για κάτι δουλίτσες, καλοπερνάω, φιλιά θα τα πούμε όταν γυρίσω.Νομίζω αυτές οι γνωριμίες έγιναν εκεί».

Στη Χρυσομαλλούσα, στη γειτονιά των προσφυγικών κατοικιών οπου μεγάλωσε η Ειρήνη κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η 19χρονη  έπεσε θύμα ένος ολοκληρου κυκλώματος.

Οι γονείς της 19 χρονης βρίσκονται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση , έχουν να δουν το παιδί τους 4 μήνες και δεν ξέρουν αν θα το ξαναντικρίσουν σύντομα.

Οι φίλοι ανοίγουν σιγά σιγά τα στόματά τους και αποκαλύπτουν όσα γνωρίζουν για τους ανθρώπους που φαίνεται ότι την εμπλέξαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top