Σοβαρά τροχαία σε Κρήτη και Λαμία: Ακρωτηριάστηκε κοπέλα στο Ηράκλειο - Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής στα Βραχνέικα

Σοκαριστικές εικόνες από τους τόπους των συμβάντων

Δυο σοβαρά τροχαία σε Πάτρα και Κρήτη

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και ένα τροχαίο δυστύχημα συνέβησαν σε Κρήτη και Λαμία αντίστοιχα.

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες του cretalive, τα ξημερώματα της Τετάρτης σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Γιόφυρο στο Ηράκλειο, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, υπήρξε εμπλοκή μεταξύ δυο δικύκλων.

Αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθούν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο τρία νεαρά άτομα, ανάμεσα τους και μια κοπέλα η οποία υπέστη ακρωτηριασμό στο χέρι, από τον αγκώνα. 

Νεότερες πληροφορίες του cretalive, αναφέρουν πως αιτία του τροχαίου ήταν ένα μοιραίο τρικάβαλο, καθώς το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε η κοπέλα με άλλα δυο άτομα εξετράπη της πορείας του.

Να σημειώσουμε, πως η νεαρή κοπέλα που ακρωτηριάστηκε μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για την επανασυγκόλληση του άκρου της. Έτσι στήθηκε αερογέφυρα για τη μεταφορά της κοπέλας στην Αθήνα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου όπου με ένα αεροσκάφος C 127 μεταφέρθηκε στην Αθήνα,

Στο μεταξύ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νοσηλεύονται οι άλλοι δυο επιβαίνοντες της μηχανής, ένας 19χρονος Αλβανικής καταγωγής και ένας 30χρονος που έχουν επίσης τραυματιστεί,

ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στην νέα εθνική οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος των Βραχνείκων, όταν συγκρούστηκαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ THEBEST.GR

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να σκοτωθεί ο οδηγός της μηχανής και να τραυματιστεί πολυ σοβαρά ο ηλικιωμένος οδηγός του Smart.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας.

ΠΗΓΗ: 

http://www.cretalive.gr/crete/aerogefyra-gia-thn-kopela-poy-akrothriasthke-sto-trochaio

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/461731

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top