Αποκλειστικό STAR: Συγκλονίζει η μαρτυρία του ανθρώπου που βρήκε αιμόφυρτη την 33χρονη λίγο πριν ξεψυχήσει

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Το STAR εντόπισε τον αυτόπτη μάρτυρα που βρήκε αιμόφυρτη την ατυχή κοπέλα μέσα στο νεκροταφείο λίγη ώρα πριν ξεψυχήσει. Σοκαρισμένος μίλησε για τις στιγμές τρόμου που έζησε 

“Σοκαρισμένος είμαι κύριέ μου . Δεν έχω περάσει πιο δύσκολη ημέρα στην ζωή μου. Σοκαρισμένος είμαι , φώναξα την αστυνομία, έκανα το καθήκον μου»

Ήταν εκεί σε λίγα μέτρα απόσταση από το σημείο όπου ο δολοφόνος  άρχισε να μαχαιρώνει την 32 Χρόνη κοπέλα. Ήταν εκεί την ώρα που πάλευε με τον δολοφόνο της. Μας μιλά και προσπαθεί να θυμηθεί ποιους είχε δει στο νεκροταφείο. 

Καλούσε βοήθεια η κοπέλα . Έτρεξα προς τα εκεί που άκουγα βοήθεια . Πήγα και την βρήκα και ξάπλωσε μπροστά μου ,κάτω. Η κοπέλα δεν είπε τίποτα, παρά μόνο. Βοήθεια,  βοήθησε με μόνο αυτό. Είδα την κοπέλα να ξεψυχάει μπροστά μου.

Τον ρωτήσαμε αν κυνήγησε τον δράστη αν έτρεξε προς το σημείο που έγινε η επίθεση και μας απάντησε

Η κοπέλα ήταν μέσα στο αίμα . Τι μπορούσα να κάνω. Το μόνο κάλεσα σε βοήθεια μήπως και προλάβουμε . Δεν μπορούσα να καταλάβω πόσο βαριά ήταν ή όχι. .Δεν είχα το νου μου να τρέξω , να ψάξω γιατί η κοπέλα ανέπνεε ακόμα . Έπρεπε να καλέσω το ΕΚΑΒ και τη  αστυνομία και το έκανα. Τα είπα όλα στην αστυνομία.

Ο αυτόπτης μάρτυρας ζήτησε να μην ακουστεί ούτε η φωνή του γιατί φοβάται. Ο φόβος ήταν διάχυτος και σήμερα στο νεκροταφείο ανάμεσα στους ανθρώπους που πήγαν απλά να αφήσουν ένα λουλούδι .

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top