Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απαράδεκτη ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη στο Facebook, με την οποία σχολίασε την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε την Πέμπτη ο Λουκάς Παπαδήμος.

Ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, σε μια δήλωση που σόκαρε άπαντες, είπε ότι δεν θα τον ενοχλούσε αν έσκαγε και μια βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
 

«Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας. Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο ? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν. Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση . Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν . Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού . Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη. Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Mέσω Twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε πως πρόκειται για την πιο άθλια ανάρτηση περί Παπαδήμου σε όλο το διαδίκτυο.

 

 

Tags: