ΞΕΣΠΑ η μητέρα του 42χρονου που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή - ΒΙΝΤΕΟ

Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Λάζαρης - Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη ο μετακλητός υπάλληλος της Βουλής στο γραφείο του Μιχαλολιάκου

Στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός νοσηλεύεται ο 24χρονος φοιτητής, Αλέξης Λάζαρης τον οποίο ξυλοκόπησαν άγρια χρυσαυγίτες, την Παρασκευή, λίγο μετά την επίθεση που σημειώθηκε στα κεντρικά γραφεία του ακροδεξιού κόμματος.

To πρωί του Σαββάτου, όπως μεταδώσαμε αναλυτικά στο star.gr, συνελήφθη ένας 42χρονος, μετακλητός υπάλληλος της Βουλής, στο γραφείο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, με την κατηγορία ότι συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου. 

Ο 42χρονος είχε προσληφθεί στη Βουλή από το 2012, με πρόταση του Νίκου Μιχαλολιάκου. Η καφετέρια-μπυραρία, στην οποία συνελήφθη στους Αμπελοκήπους, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, είναι στο όνομα της μητέρας του, ωστόσο ο ίδιος ήταν τις περισσότερες ώρες της μέρας εκεί.    Η καφετέρια είναι στέκι πρωτοκλασάτων στελεχών της Χρυσής Αυγής και βουλευτών του κόμματος.  

Αν και συλληφθείς αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τον ξυλοδαρμό, αναγνωρίστηκε από αυτόπτη μάρτυρα ότι ήταν ένας από τους 3-4 χρυσαυγίτες που ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας τον 24χρονο.  Τελικά, ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε ανακριτή.   

Σε ότι αφορά στις αστυνομικές έρευνες, οι Αρχές ερευνούν τις μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του κατηγορούμενου Χρυσαυγίτη για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή, αλλά και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Η μητέρα του 42χρονου μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live». 

«Δεν έχουμε καμία σχέση και μας ανακατεύουν... Είναι μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή του κυρίου Μιχαλολιάκου… Ούτε κρύφτηκε, ούτε τον κρύψαμε. Η καφετέρια δεν έχει καμία σχέση. Ούτε το παιδί μου έχει ανάμειξη από όσο γνωρίζω» είπε μεταξύ άλλων, ξεκαθαρίζοντας ότι η ίδια θα κινηθεί δικαστικά. 

«Έχουμε κάμερα, δεν έγινε τίποτα απολύτως», υποστήριξε η ίδια, τονίζοντας ότι παρά τα όσα λέγονται, στην καφετέρια τους δεν υπήρχε κόσμος!

«Δεν ήταν στη συμπλοκή ο γιος μου. Ήταν στο γραφείο στη δουλειά του. Δεν ξέρω γιατί τον κατηγορούν. Υπάρχει ένας ανέντιμος πόλεμος, μας βάζουν γκαζάκια, μας καταστρέφουν… Ο γιος μου δεν κρύφτηκε πουθενά», πρόσθεσε η ίδια, λέγοντας πως δεν έχει μιλήσει ακόμη με το παιδί της, ούτε είδε την σύλληψη του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top