Με εξαφάνιση απειλούνται τα 600 δις του Σώρρα από τον Άρειο Πάγο

Πάνω από 5.000 είναι τα εξώδικα πολιτών που έχουν σταλεί σε εφορίες και ζητούν να συμψηφιστούν τα χρέη με το ομόλογο του!

Με εξαφάνιση απειλούνται τα ….600 δις δολάρια του Αρτέμη Σώρρα από τον Άρειο Πάγο. Ερήμην του και χωρίς την παρουσία δικηγόρων του, εκδικάστηκε στο δικαστήριο η αναίρεση της απόφασης που τον είχε δικαιώσει για την υπόθεση. Πάνω από 5.000 είναι τα εξώδικα πολιτών που έχουν σταλεί σε εφορίες και ζητούν να συμψηφιστούν τα χρέη με το ομόλογο Σώρρα.

Η αντιεισαγγελέας Ευσταθία Σπυροπούλου ειπε πως η αποφαση του δικαστηρίου που έκρινε πως τα 600 δισ του Σωρρα ειναι υπαρκτά πρέπει να αναιρεθεί. Ωστόσο ο ίδιος ο Σώρρας επιμένει ότι υπάρχουν.

Οι δικαστικές του περιπέτειες δεν σταματούν εδώ όμως. Πέραν των ερευνών σε βάρος του από την Εισαγγελία τον έχουν μηνύσει στην Πάτρα ο πρώην  δικηγόρος του αλλά και ένα πρώην συνεταίρος του.

O δικηγόρος τον έχει μηνύσει γιατί όπως καταγγέλλει πούλησε 3 φορές το αυτοκίνητό του και δεν του έδωσε φράγκο. Ότι του έφαγε χρήματα και μάλιστα 95.000, τον κατηγορεί κι ο πρώην συνεταίρος του σε έναν παιδότοπο.

Η δίκη στην Πάτρα αναβλήθηκε για τις 17 Μαρτίου αλλά ήδη προκαλεί προβληματισμό η βιομηχανία των εξωδίκων που έχουν στείλει χιλιάδες φορολογούμενοι στις εφορίες με αίτημα να συμψηφιστούν οι οφειλές τους με το ομόλογο Σώρρα.

Μεταξύ αυτών είναι 3 μεγάλες επιχειρήσεις που χρωστούν στην εφορία συνολικά 22.5 εκατομμύρια ευρώ. Και το ερώτημα είναι γιατί αυτές δεν ελέγχονται από το κράτος. Όσο για τους πολίτες όσο καθυστερεί ο έλεγχος, τόσο κινδυνεύουν να χάσουν και τις περιουσίες τους!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top