ΡΑΚΟΣ η μητέρα του Παντελή Παντελίδη στο μνημόσυνο του γιου της-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ

Πρώτη δημόσια εμφάνιση 12 μήνες μετά τον χαμό του παιδιού της

Τραγική φιγούρα στο ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη ήταν η μητέρα του Αθήνα, στην οποία ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης είχε μεγάλη αδυναμία.

12 μήνες μετά του χαμού του παιδιού της, η Αθηνά Παντελίδου, ντυμένη στα μαύρα, εμφανίστηκε δημόσια, και ήταν απαρηγόρητη.

Η μοίρα ήταν πολύ σκληρή μαζί της, αφού της πήρε τον αγαπημένο της γιο, ξαφνικά και αναπάντεχα. Η Αθηνά Παντελίδου, όπως άλλωστε κάθε μάνα, διαφορετικό μέλλον είχε σκεφτεί για το παλικάρι της. Ήθελε να δει τον Παντελή ευτυχισμένο, ήθελε να τον δει να κάνει τη δική του οικογένεια. Όμως όλα τα όνειρα της, τα έσβησε ο ΘΑΝΑΤΟΣ.

Και έτσι σήμερα Κυριακή, η Αθηνά Παντελίδου, έπρεπε να σφίξει για ακόμη μια φορά τα δόντια να βρει τη δύναμη και το κουράγιο και να τελέσει το μνημόσυνο του παιδιού της που σκοτώθηκε σε τροχαίο τον Φεβρουάριου του 2016.

Φορώντας μαύρο ταγέρ και σκούρα γυαλιά ηλίου, υποβασταζόμενη από στενούς της συγγενείς η Αθηνά Παντελίδου πήγε στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας.

Όπως μπορείτε να δείτε στο αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ του star.gr ,η Αθήνα Παντελίδου φαινόταν να είναι βυθισμένη στις σκέψεις της, στις αξέχαστες στιγμές που έζησε με το παιδί της… και στα αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αθηνά Παντελίδου δίνει μεγάλο αγώνα προκειμένου να πάρει όλες τις απαντήσεις για τον χαμό του παιδιού της και πρόσφατα έκανε μάλιστα μηνύσεις στις συνεπιβάτιδες του Παντελή, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου.

Πριν λίγες ημέρες, η μητέρα του Παντελή, η οποία αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας από τη μέρα που έφυγε ο γιος της, πήρε χαρτί  και στυλό και έγραψε ένα μήνυμα για τους θαυμαστές του Παντελή της…

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο για την συμπαράσταση στην οικογένεια μου... Χωρίς εσάς δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να σταθούμε στα πόδια μας... Σας ευχαριστώ πολύ και χρέος μας είναι να συνεχίσουμε το φιλανθρωπικό έργο του Παντελή μας... Με αγάπη, Παντελίδου Αθήνα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ρεπορτάζ: Ανδρικάκη Μαρία, Γιαννοπούλου Τζωρτζίνα

Επιμέλεια: Άννα Σταματιάδου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top