Λαϊκό προσκύνημα στο ετήσιο μνημόσυνο του Παντελίδη-«Ελπίζω να μας βλέπεις Παντελή»-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ star.gr

12 μήνες πέρασαν από το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον δημοφιλή καλλιτέχνη-Πρώτη ανάρτηση: 12-02-2017 09:50

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, και σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου συγγενείς, φίλοι, και θαυμαστές του αγαπημένου καλλιτέχνη συγκεντρώθηκαν στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας, ώστε να τελέσουν το ετήσιο μνημόσυνο του.

 

Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος

Κάτω από έναν... συννεφιασμένο ουρανό, με ψιλόβροχο και πολύ κρύο, οι άνθρωποι που αγάπησαν τον καλλιτέχνη πήγαν στην εκκλησία της γειτονιάς του Παντελή για να τιμήσουν τη μνήμη του,  να ανάψουν κεράκια και να προσευχηθούν, ώστε ο τραγουδιστής να έχει καλό παράδεισο….

Νεολαία, και φανατικοί θαυμαστές του τραγουδιστή έχουν γεμίσει ασφυκτικά τον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, ενώ στο σημείο βρίσκονται και αρκετοί δημοσιογράφοι και φωτογράφοι ώστε να καλύψουν το θλιβερό γεγονός.

Ανάμεσα στους διάσημους φίλους του Παντελή, που παρευρίσκονται στο μνημόσυνο του, είναι ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός και η τραγουδίστρια Αμαρυλλίς.

Αμαρυλλίς

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανάμεσα στο πλήθος

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Λυκούδης

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Στο σπίτι που μεγάλωσε ο Παντελής σήμερα ο πόνος είναι αφόρητος. Οι γονείς και τα αδέλφια του τραγουδιστή είναι απαρηγόρητοι, καθώς όσο και να το θέλουν ο άνθρωπος τους δεν γυρίζει πίσω.

Στη γειτονιά του σήμερα πενθούν. Βουβός πόνος επικρατεί έξω από το σπίτι και το προπό της οικογένειας.

 

"Μας λείπει πολύ ο Παντελής, ελπίζω να μας βλέπει"

Λίγες ώρες πριν το μνημόσυνο ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος μίλησε στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά", λέγοντας πόσο πολύ τους λείπει ο τραγουδιστής.

«Μας λείπει πιο πολύ σαν άνθρωπος ο Παντελής. Μας λείπει ο αδελφός, ο γιος, όχι τόσο σαν τραγουδιστής… Μας λείπουν τα απλά καθημερινά πράγματα που κάναμε μαζί του»,  είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και πρόσθεσε «Δεν πρόλαβε να καταλάβει ο Παντελής πόσο πολύ τον αγαπούσε ο κόσμος, ελπίζω να μας βλέπει και να χαίρεται» .

Το συγκλονιστικό σημείωμα της μάνας λίγο πριν το ετήσιο μνημόσυνο

Την περασμένη εβδομάδα, η μητέρα του τραγουδιστή κυρία Αθηνά Παντελίδου  πήρε χαρτί και στυλό και έγραψε ένα μήνυμα για τους θαυμαστές του Παντελή της…

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο για την συμπαράσταση στην οικογένεια μου... Χωρίς εσάς δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να σταθούμε στα πόδια μας... Σας ευχαριστώ πολύ και χρέος μας είναι να συνεχίσουμε το φιλανθρωπικό έργο του Παντελή μας... Με αγάπη, Παντελίδου Αθήνα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2016, όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το τζιπ του έφυγε για άγνωστο λόγο από την  πορεία του και  προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του καλλιτέχνη. Μαζί του στην τελευταία βόλτα  ήταν και δύο κοπέλες, η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, με τις οποίες η οικογένεια Παντελίδη θα λύσει τις διαφορές της στα δικαστήρια για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος. Η κηδεία του καλλιτέχνη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016, στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία της Νέας Ιωνίας, όπου η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ο Παντελής Παντελίδης κηδεύτηκε στο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης. Οι στιγμές και οι εικόνες συγκλόνισαν το Πανελλήνιο…

Ρεπορτάζ: Ανδρικάκη Μαρία, Γιαννοπούλου Τζωρτζίνα

Επιμέλεια: Άννα Σταματιάδου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top