Στον εισαγγελέα σήμερα ο 15χρονος που βίασε και στραγγάλισε τον 6χρονο στην Κομοτηνή

Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών – Απειλούν με βεντέτα

Στον εισαγγελέα σήμερα ο 15χρονος που βίασε τον 6χρονο

Μίσος, οργή, πόνος και πόθος για εκδίκηση… Αυτά είναι τα συναισθήματα που κατακλύζουν τόσο την οικογένεια του 6χρονου Μεχμεταλί Σεζάλ, που βρήκε βίαιο και μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια ενός 15χρονου, όσο και ολόκληρη την κοινωνία των Ρομά που μένουν στην παραγκούπολη του Αλάν Κογιού στην Κομοτηνή.

Τόσο η αστυνομία, όσο και οι δικαστικές αρχές φοβούνται ότι θα ξεσπάσει άγρια βεντέτα, καθώς ήδη η μητέρα του 6χρονου απείλησε ότι θα μαχαιρώσει με τα ίδια της τα χέρια το φονιά του παιδιού της.

«Θέλω να φάει ισόβια. Θα μαχαιρώσω τον φονιά του παιδιού μου αν τον αφήσουν ελεύθερο», φώναζε η μητέρα χθες το βράδυ.

 

Η αδελφή του 15χρονου μετά από αυτά έχει εξαφανιστεί, τρομοκρατημένη για τις πράξεις του αδελφού της, αλλά και από την εκδίκηση που θέλουν οι συγγενείς του μικρού Σεζάλ.

Την Τρίτη, οι αστυνομικοί μετέφεραν δύο φορές τον 15χρονο ως την πόρτα του εισαγγελέα, αλλά καθώς δεν υπήρχε μεταφραστής της νοηματικής γλώσσας για να συνεννοηθούν, αποφασίστηκε να μεταφερθεί σήμερα στον εισαγγελέα, όπου και θα απολογηθεί για τον βιασμό και τον στραγγαλισμό του μικρού κωφάλαλου Σεζάλ.

Ανοίγουν τα στόματα και αποκαλύπτουν μια ασύλληπτη τραγωδία

 

Μετά το φρικιαστικό θάνατο του 6χρονου, στον μαχαλά Αλάν Κογιού τα στόματα αρχίζουν και ανοίγουν, αποκαλύπτοντας ότι και ο ίδιος ο 15χρονος είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης πριν από ένα χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι τον είχαν αρπάξει, τον έδεσαν σε ένα δέντρο και τον είχαν βιάσει κατ’ επανάληψη. Εκείνος μετά από τη φρίκη που έζησε διέπραξε ακριβώς την ίδια αρρωστημένη πράξη πάνω σε ένα παιδί με νοητική υστέρηση και πριν από λίγες μέρες βίασε άγρια και στραγγάλισε τον 6χρονο Σεζάλ.

Έφριξε ακόμα και ο ιατροδικαστής από την άγρια δολοφονία του 6χρονου

Για σημάδια άγριας σεξουαλικής κακοποίησης, κάνει λόγο στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής, Νικόλας Κιφνίδης, ο οποίος μιλώντας στο star.gr αποκάλυψε ότι το παιδί βιάστηκε παρά φύσιν από τον 15χρονο και μετά στραγγαλίστηκε, κρατώντας με το ένα του χέρι το στόμα και με το άλλο πιέζοντας την καρωτίδα.

 

Δράστης και θύμα ζούσαν στην ίδια παραγκούπολη στο κέντρο της Κομοτηνής, μια ανάσα από το διοικητήριο, με τους ανθρώπους εκεί να ζουν υπό άθλιες συνθήκες.

Οι άνθρωποι που μένουν στο Αλάν Κογιούλ είναι Ρομά μουσουλμάνοι. Ελάχιστα παιδιά πηγαίνουν σχολείο ή έχουν κάνει έστω τα βασικά εμβόλια, ενώ η διακίνηση ναρκωτικών και οι ληστείες είναι καθημερινότητα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top