Σοκάρει ο ιατροδικαστής-Ο ανήλικος φονιάς έπνιξε τον 6χρονο στην Κομοτηνή-Δεν αποκλείει τον βιασμό του

Το 6χρονο αγοράκι βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι

Σοκάρει ο ιατροδικαστής για τον 6χρονο απο την Κομοτηνή

Δεν το χωρά ο νους το φρικτό έγκλημα που έγινε στην Κομοτηνή με θύμα ένα 6χρονο κωφό αγοράκι και δράστη έναν 15χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ομολόγησε την δολοφονία του.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, η σορός του Σεζάλ Μεχμεταλή που έμενε με τους γονείς του στον συνοικισμό Αλάν Κουγιού, βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, μόλις 200 μέτρα μακριά από το πατρικό του.

Το star.gr επικοινώνησε με τον ιατροδικαστή Νικόλαο Κιφνίδη, ο οποίος έκανε την πρώτη αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 6χρονος, και η περιγραφή του σοκάρει.

ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΠΝΙΓΜΟ

«Εξωτερικά από την αυτοψία που έκανα, είδα κάποιες εκδορές στο άνω-κάτω χείλος, γύρω από το στόμα και μπροστά στην τραχηλική χώρα. Αυτά τα ευρήματα συνηγορούν πιο συχνά σε ασφυκτικό θάνατο. Του έκλεισαν το στόμα με τα χέρια ή με κάποιο αντικείμενο και από αυτό προήλθε πνιγμονή, αλλά θα το δούμε στη νεκροψία-νεκροτομή» δήλωσε στο star.gr ο κος Κιφνίδης.

ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ

Όπως μας είπε, στο κορμί του 6χρονου «δεν υπάρχουν άλλες κακώσεις. Ήταν δεμένος χειροπόδαρα. Του είχαν δέσει τα χέρια και τα πόδια με δυο σχοινιά. Εγώ τον ξεσκέπασα από το παλιό μπουφάν που ήταν σκεπασμένος στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού».

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο 6ΧΡΟΝΟΣ

ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ

«Ήταν στην αυλή του σπιτιού και όχι στο σπίτι. Πήδηξα από το παράθυρο του παλιού σπιτιού στην αυλή για να εξετάσω το παιδάκι».

ΤΙ ΩΡΑ ΠΡΟΗΛΘΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

«Χτες το βράδυ (της Κυριακής) προήλθε ο θάνατος…9 με 10, το πολύ με 11! Αυτό έδειξε η πτωματική ακαμψία και τα πτωματικά φαινόμενα».

ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΒΙΑΣΕ ΤΟΝ 6ΧΡΟΝΟ

Όπως μας εξήγησε ο ιατροδικαστής, προς το παρόν παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό του βιασμού. Ωστόσο όλα θα φανούν στη νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί το πρωί της Τρίτης στις 10:00.

«Θα γίνει λήψη από την χώρα του πρωκτού, DNA, και νύχια μήπως υπήρχε πάλη και κάποια αντίδραση».

Μάλιστα μας αποκάλυψε, πως «θύμα του δράστη είχα εξετάσει πριν 2,5-3 μήνες για παρά φύσιν συνουσία».

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βεργιώτη
E-mail: chvergioti@star.gr

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top