O De Gea "σταμάτησε" τη Σεββίλη

Προβάδισμα πρόκρισης για τη Σαχτάρ

Με τον De Gea να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη  Σεβίλλη στο Σάντσεθ Πικχουάν.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον διεθνή Ισπανό γκολκίπερ που πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις με κορυφαία αυτή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από σέντρα του Νάβας ο Μουριέλ έπιασε καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο De Gea δεν νικήθηκε ούτε σ' αυτη τη φάση. Το 0-0 αφήνει ανοιχτούς λoγαριασμούς  με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει προβάδισμα στο σε τρεις εβδομάδες στο «Ολντ Τράφορντ» να… τσεκάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, με οποιαδήποτε νίκη!

Προβάδισμα πρόκρισης για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ

 

Προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Champions League πήρε η Σαχτάρ Ντόνετσκ, καθώς νίκησε με 2-1 τη Ρόμα. Οι Ιταλοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 41’ όταν μετά από πάσα του Τζέκο ο Ουντέρ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Ρόμα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να  αντιδράσουν και να ανατρέψουν το σκορ. Αρχικά ισοφάρισαν στο στο 51 με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Φακούντο Περέιρα, ενώ πήραν τη νίκη με τον Φρεντ να εκτελεί άψογα φάουλ έξω από τη περιοχή στο 71ο λεπτό του αγώνα. Η ρεβανς θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου στο Ολυμπιακό της Ρώμης.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top