Αποκλειστικό Star: Η αθώωση του Στεφανάκου και ο ρόλος της Λίτσας που έγινε «βαθύ λαρύγγι» για τη Greek Mafia

Η Λίτσα, από αγαπημένη ξαδέλφη του Βλαστού, έγινε βαθύ λαρύγγι και μίλησε για επιθέσεις, βόμβες, εκβιασμούς και δωροδοκίες

Μόλις την περασμένη Δευτέρα ο Βασίλης Στεφανάκος έκλεισε και τις εκκρεμότητες που είχε με την Ελληνική Δικαιοσύνη, αφού αθωώθηκε σε μία δίκη όπου κομβικό ρόλο έπαιξε η περίφημη Λίτσα.

Tο δικαστήριο είπε οριστικά αθώος για τον πρώην βαρυποινίτη, που έκλεινε έτσι έναν μεγάλο ποινικό κύκλο, σε μια δίκη με πρωταγωνίστρια την περίφημη Λίτσα, εξαδέλφη του Παναγιώτη Βλαστού.

Το 2015 μετά την τοποθέτηση 30 κιλών εκρηκτικών έξω από το σπίτι της στη Μεταμόρφωση, και μια συνάντηση με τον Βλαστό στη φυλακή, η Λίτσα αποφάσισε να μιλήσει με ονόματα και στοιχεία για την αποκαλούμενη Greek Mafia.

Σύμφωνα με το βούλευμα, ως διαχειρίστρια χρημάτων του Βλαστού, από την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, έχασε 250.000 ευρώ και από τότε ξέσπασε πόλεμος. Η Λίτσα από αγαπημένη ξαδέλφη, έγινε βαθύ λαρύγγι και μίλησε για επιθέσεις, βόμβες, εκβιασμούς και δωροδοκίες.

Τέθηκε σε ειδικό καθεστώς προστασίας και μάλιστα στη δίκη που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα στον Πειραιά, για τα πλημμελήματα της υπόθεσης, είχε στηθεί προτζέκτορας και η Λίτσα απολογήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης από το ειδικό δωμάτιο της ΓΑΔΑ.

Στη δίκη αυτή ο Βλαστός καταδικάστηκε σε 15 μήνες, ενώ η Λίτσα σε 2 χρόνια με αναστολή. Είναι η πρώτη φορά που κάποιος καταδικάζεται σε ίδιο δικαστήριο, σε μεγαλύτερη ποινή από τον Βλαστό.

 

 

Δείτε  ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top