Ντοκουμέντο: Βαρώνος της κοκαΐνης πέφτει στα χέρια της αστυνομίας

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Με μια συλληψη, χωρις να ανοιξει μυτη, και χωρις ο Σερβος να καταλαβει το παραμικρο, αστυνομικοι της Διωξης ναρκωτικων καταφερνουν να τον συλλαβουν ένα απογευμα εξω από καταστημα στην Βαρκιζα.

Το βιντεο ντοκουμεντο που εξασφαλισε το STAR δειχνει ότι ο 33χρονος κινειτο αμεριμνος μεχρι τις 6 το απογευμα, εκεινης της ημερας.

Με μια φορμα και ένα τζοκει βγηκε από το καταστημα οπου εκανε τα ψωνια του και πηγε προς το ψυγειο να παρει ένα αναψυκτικο. Στιγμιαια κοιταζει πισω του αλλα δεν βλεπει έναν γεροδεμενο αστυνομικο που ετοιμαζεται να τον ακινητοποιησει.

Του περνα τα χερια του από πισω και πριν ο 33χρονος προλαβει να αντιδρασει, βρισκεται πεσμενος στο εδαφος.

Αλλοι 5 αστυνομικοι της διωξης ναρκωτικων που ηταν ακροβολισμενοι φτανουν και αρχιζουν να τον ψαχνουν μηπως εχει πανω του καποιο οπλο. Χρειαστηκαν μολις 15 δευτερολεπτα για να βαλουν τελος στη δραση του κυκλωματος.

Πελατες και περαστικοι που ειδαν τι συνεβη πλησιαζουν αλλα οι αστυνομικοι τους ζητουν να απομακρυνθουν. Ο Σερβος σηκωνεται και κανοντας τον ανηξερο ακουει τους αστυνομικους να του εξηγουν τι θα γινει από δω και περα

Μετα τις απαραιτητες συννενοησεις τον βαζουν σε ένα από τα αυτοκινητα και τον μεταφερουν στο πολυτελες διαμερισμα στη Βαρκιζα οπου εμενε. Εκει οπου ηταν κρυμμενα τα ναρκωτικα αξιας 15 εκατομμυριων ευρω.

Ο Σερβος υποστηριζει ότι ηταν απλα ο αποθηκαριος. Κυκλοφορουσε όμως με ένα ακριβο αυτοκινητο στο οποιο ειχε κανει ειδικη κρυπτη για να μεταφερει την κοκαινη, αντι 40 χιλιαδων ευρω το κιλο. 

Ο μεγαλεμπορος είναι ενας 35χρονος που ονομαζεται Ιβαν, κυκλοφορουσε με ένα πανακριβο αυτοκινητο και αναζητειται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top