Προφυλακιστέος ο 32χρονος Αλβανός που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Τι είπε στην απολογία του - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 22:05

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον 14ο τακτικο ανακριτή ο 32χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 32χρονος Ιbrahim ή Βrahimaj ή Βrahimas ή Κastriot Lavdimir ή Mikela ή Ibrahim του Koron ή Courdreti (σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία κατόπιν εισαγγελικής διάταξης) απολογήθηκε μόλις μερικά λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοί είναι οι Αλβανοί δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Aυτός είναι ο 32χρονος Αλβανός που ομολόγησε ότι πυροβόλησε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

«Βρε τον φουκαρά! Δεν έπρεπε να τον σκοτώσουν» - Οι απίστευτοι διάλογοι των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Έτσι έγινε η δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - Εξιχνιάστηκε πλήρως

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 32χρονος φέρεται να επιβεβαίωσε τα όσα έχει ομολογήσει στην προανακριτική του κατάθεση στις αστυνομικες αρχές για τη συμμετοχή του στη δολοφονία. 

Να σημειώσουμε, πως ο 32χρονος ήταν καταδικασμενος σε κάθειρξη έξι ετών για κλοπές από την 1η Απριλίου 2016 και  ηταν έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, απ' όπου οδηγηθηκε στη συνέχεια στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Στις 5 Σεπτεμβρίου πήρε πενθήμερη άδεια και την παραβίασε. Απο τότε είχε διαταχθεί έρευνα απο τον γενικό γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής Ευτύχη Φυτράκη για τις συνθήκες απόδρασης.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top