Οι ληστές με το σίδερο ξαναχτύπησαν! Επιτέθηκαν σε γυναίκα στην Κυψέλη

Έφυγαν άπραγοι, αφού πρώτα εξάντλησαν κάθε βιαιότητα πάνω στην ηλικιωμένη - NEA ENHMEΡΩΣΗ: 16:01

Μπορεί η αστυνομία να συνέλαβε πριν από λίγο καιρό τους σκληρούς ληστές με το σίδερο, που δεν δίσταζαν να βασανίζουν με ηλεκτρικό σίδερο τα θύματά τους, όμως δυστυχώς οι αδίστακτοι αυτοί κακοποιοί βρήκαν μιμητές, οι οποίοι και χτύπησαν, σκορπώντας και πάλι τον τρόμο.

Τελευταίο θύμα τους μια 85χρονη γυναίκα στην Κυψέλη, την οποία ξυλοκόπησαν άγρια και μετά τη σιδέρωσαν, προκαλώντας της σοβαρότατα εγκαύματα στο στήθος και στον ώμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της ηλικιωμένης και την αιφνιδίασαν. Έπεσαν πάνω της και άρχισαν να τη χτυπούν με απίστευτη αγριότητα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η ίδια τους εκλιπαρούσε να σταματήσουν, λέγοντάς τους ότι δεν έχει μαζί της χρήματα, παρά μόνο 20 ευρώ, αφού τα χρήματα της σύνταξής της τα κρατούσε η κόρη της.

Εκείνοι πάλι δεν άκουγαν τίποτα. Την έδεσαν σε μια καρέκλα και όταν κατάλαβαν ότι δεν υπήρχαν χρήματα για να πάρουν, έβαλαν στην πρίζα το ηλεκτρικό σίδερο και της προκάλεσαν εγκαύματα στο στήθος και στον ώμο.

Φεύγοντας μάλιστα, οι τρεις αδίστακτοι ληστές της είπαν ότι «σε δύο ώρες θα έχεις πεθάνει».

Η γυναίκα, κατάφερε όμως να λυθεί, κάλεσε σε βοήθεια και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την κόρη της 85χρονης, η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό που της συνέβη. Η μύτη της είναι σπασμένη και έχει μώλωπες στο λαιμό, ενώ τα εγκαύματα είναι πάρα πολύ σοβαρά.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top