5 απαιτήσεις που πρέπει να έχεις από έναν άντρα

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις

4+1 Απαιτήσεις Που Πρέπει Να Έχεις Από Έναν Άνδρα

Κάπου ανάμεσα στα social media, τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας και την προσπάθειά μας για κοινωνική ζωή, ξεχάσαμε εντελώς τι σημαίνει έρωτας, αγάπη και συντροφικότητα.

Θες να κατακτήσεις έναν Ιχθύ; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις


1. Αξίζεις ένα σύντροφο που σε κάνει να γελάς
Τόσο πολύ μέχρι να πονέσει το στομάχι σου. Άντρας με χιούμορ είναι αξία ανεκτίμητη, ειδικά όταν αυτό είναι έξυπνο.

2. Αξίζεις ένα σύντροφο που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και σου λέει την αλήθεια
Η επικοινωνία και η ειλικρίνεια είναι βασικές προϋποθέσεις για μια υγιή σχέση. Δεν υπάρχει κάτι ομορφότερο από το να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου έχει το θάρρος να σου πει τη γνώμη του, σου συμπεριφέρεται με σεβασμό και σε διορθώνει όταν κάνεις λάθη.

3. Αξίζεις ένα σύντροφο που σε κάνει να νιώθεις μοναδική
Οι γυναίκες παθαίνουμε συχνά κρίσεις ανασφάλειας και όλες θέλουμε (και αξίζουμε!) έναν άντρα που μας υπενθυμίζει ότι είμαστε ποθητές και μοναδικές. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να σου εκφράσει κάποιος ότι σε θέλει όπως ένα δείπνο στο αγαπημένο σου εστιατόριο, ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα γλυκό μήνυμα στο κινητό κ.ά.

Ποια ζώδια κάνουν σχέσεις εξάρτησης;

4. Αξίζεις ένα σύντροφο που σε υπολογίζει στη ζωή του
Αν ο καλός σου προτιμά να δει τους φίλους του 7/7 ή κάνει διαρκώς ταξίδια χωρίς εσένα, τότε κάτι πάει λάθος. Οι μικρές, καθημερινές στιγμές και οι αναμνήσεις που δημιουργούμε με το άλλο μας μισό είναι αυτά που μας φέρνουν πιο κοντά και μας αποδεικνύουν ότι ο αγαπημένος μας, μας θέλει όντως στη ζωή του.

5. Αξίζεις ένα σύντροφο με ενσυναίσθηση
Είναι πολύ σημαντικό ο άνθρωπός σου να έχει κατανόηση, να νοιάζεται για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να διακατέχεται από ευαισθησίες.

Πηγή: MyLife Team

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top