Ποια ζώδια κάνουν σχέσεις εξάρτησης;

Τα ζώδια αυτά έχουν την απαίτηση και ο σύντροφός τους να είναι εξαρτημένος

Δείτε πώς θα είναι η σημερινή μέρα για τα 12 ζώδια του κύκλου /οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο breakfast@star

Το κακό με αυτά τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, είναι ότι όταν είναι σε μια σχέση, είναι πλήρως εξαρτημένα από το ταίρι τους και όχι μόνο. Έχουν την απαίτηση να είναι και εκείνο το ίδιο εξαρτημένο, αλλιώς νιώθουν ότι δεν τα αγαπά.

Τα ζώδια που θα είναι στις επάλξεις την εβδομάδα της Πανσελήνου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι πρώτος στην σχετική μας λίστα και όχι άδικα. Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις ακούσει για το ζώδιο αυτό ότι είναι «κολλημένο» στην σχέση του, ότι «πνίγει» το ταίρι του και ότι δεν ξεκολλά από πάνω του. Για να είναι ένας Καρκίνος ευτυχισμένος θα πρέπει να είναι με τον/την άλλο/η «αυτοκόλλητος». Να είναι όλη μέρα μαζί και η ζωή του ενός να είναι άμεσα εξαρτώμενη από την ζωή του άλλου. 

ΖΥΓΟΣ

Η ζωή του, η ευτυχία του και η καθημερινότητά του είναι συνυφασμένα με την ζωή, την ευτυχία και την καθημερινότητα του/της άλλου/ης. Ο Ζυγός ξεπερνά τα όρια και δημιουργεί μόνιμα σχέσεις αλληλεξάρτησης. Η τεράστια ανάγκη του να ικανοποιεί τον άλλο, να μην λέει ποτέ όχι, να προσπαθεί να υπάρχει ηρεμία και ισορροπία, είναι αυτά που τον κάνουν να μπαίνει σε σχέσεις όπου ο ένας έχει απόλυτη ανάγκη τον άλλο.

Ανταγωνισμοί και παιχνίδια εξουσίας για 4 ζώδια- Δείτε για ποια

ΙΧΘΥΕΣ

Λίγο ή πολύ ό,τι είπαμε πιο πάνω για τον Ζυγό και τον Καρκίνο, ισχύουν και για τον Ιχθύ. Μόνο που το ζώδιο αυτό είναι ακόμα πιο άβουλο μέσα στην σχέση του. Πολλές φορές θυματοποιείται, αλλά και θυματοποιεί το ταίρι του. Έχει τεράστια ανάγκη τον/την σύντροφό του και ταυτόχρονα θέλει να είναι άκρως απαραίτητος και στην ζωή του/ης άλλου/ης. Μπλέκει σε σχέσεις που αργά ή γρήγορα καταντάνε να γίνονται τοξικές, ακριβώς εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς του και των συνθηκών που δημιουργεί. 

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top