Οι ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 12/02/2024 - 18/02/2024

Η σύνοδος με τον Πλούτωνα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί... βόμβα μεγατόνων

Δείτε τη γενική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου στο Stars System του Σαββάτου 10/2/2024

Οι ημέρες που διανύουμε είναι ήδη αρκετά έντονες μιας κι έχει προηγηθεί μια ανατρεπτική Νέα Σελήνη που μας ταρακούνησε και προσπαθούμε ακόμα να προσαρμοστούμε στα καινούργια δεδομένα και να βρούμε ξανά τις ισορροπίες μας.

Αυτή η εβδομάδα είναι κομβική για τις σχέσεις και τα ερωτικά μας, αφού ο Άρης και η Αφροδίτη μετακινούνται στο ζώδιο του Υδροχόου και θα συναντηθούν με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη των μεταμορφωτικών αλλαγών, που έχει προχωρήσει εδώ και λίγο καιρό σε αυτό το ζώδιο. Πιο συγκεκριμένα, η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο από τις 13/02/2024 μιλάει για αντισυμβατική δράση, επαναστατική συμπεριφορά, πειραματισμό στο σεξουαλικό κομμάτι και μια έντονη επιθυμία να σπάσουμε δεσμά και να ξεφύγουμε από καταστάσεις που μας περιορίζουν.

Ο Άρης στον Υδροχόο έχει ανάγκη την εγκεφαλική διέγερση και χάνει το ενδιαφέρον του μέσα στη ρουτίνα ή σε σχέσεις που δεν τον εξάπτουν πνευματικά. Η σύνοδος με τον Πλούτωνα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα μπορούσε να παρομοιαστεί με μια βόμβα μεγατόνων. Οι επιθυμίες μας τώρα θα είναι πανίσχυρες κι η σεξουαλική διάθεση θα απογειωθεί κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εμπλακούμε σε παράνομες σχέσεις ή σε καταστάσεις που θα νιώσουμε ότι είναι έξω από τον έλεγχο μας.

Οι σχέσεις τώρα αποτελούν ένα πεδίο μάχης όπου ο ένας προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον, επομένως θα είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε πίσω και να δείξουμε πνεύμα συμβιβασμού. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγουμε τις εντάσεις και τα παιχνίδια εξουσίας αυτές τις ημέρες, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, θυμός και καταπιεσμένες επιθυμίες που μπορεί εύκολα να οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ερωτική ημέρα για να αναζωπυρώσετε το πάθος μέσα σε μια σχέση ή για να εκτονώσετε όλη αυτή την ενέργεια στο σεξουαλικό κομμάτι, ειδικά αν ανήκετε στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) των πρώτων ημερών.

Μια χαρούμενη νότα μέσα στην εβδομάδα θα είναι το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 13/02/2024, μια όψη που γλυκαίνει το κλίμα και δημιουργεί μια πιο ρομαντική διάθεση, ιδιαίτερα αν ανήκετε στα ζώδια της γης και του νερού (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου. Είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο, να εκδηλωθείτε συναισθηματικά και να δείξετε την αγάπη, το ενδιαφέρον και τη στοργή σας.

Από τις 16/02/2024 προχωράει αι η Αφροδίτη με τη σειρά της στο ζώδιο του Υδροχόου και εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα νιώσουμε έλξη για εκκεντρικούς ανθρώπους ή για σχέσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Θα ξεφύγουμε λοιπόν από την παραδοσιακή προσέγγιση του έρωτα, θα ανοίξουμε τους ορίζοντες μας και δεν αποκλείεται να πειραματιστούμε σε πιο «ελεύθερες» σχέσεις. Ωστόσο, η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 17/02/2024 μιλάει για έντονα πάθη και μας καλεί να εμβαθύνουμε και να αναζητήσουμε πιο έντονες καταστάσεις.

Το μότο αυτής της όψης είναι «όλα ή τίποτα». Θα νιώσουμε την επιθυμία να συνδεθούμε πιο ουσιαστικά με το άτομο που έχουμε απέναντι μας και δε θα αρκεστούμε σε επιφανειακές σχέσεις και χλιαρές καταστάσεις που δε μας συγκινούν και δεν μας δημιουργούν έντονα συναισθήματα. Αν είστε αδέσμευτοι, η όψη αυτή σας κάνει ακαταμάχητους κι είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις θα μετασχηματιστούν, ενώ σχέσεις που ξεκινάνε τώρα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας. Προσπαθήστε μόνο να αποφύγετε τα δράματα και να μην επιτρέψετε στις εμμονές και στις ανασφάλειες να σας κατακλύσουν και να σας οδηγήσουν σε σκοτεινά μονοπάτια.

Την ίδια ημέρα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει απρόοπτα που θα μας αναστατώσουν και θα μας δημιουργήσουν εκνευρισμό, επομένως προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. 

Δείτε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top