Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να βγάλουν λεφτά

Ποια ζώδια έχουν το χρήμα στο...τσεπάκι;

Υπάρχουν κάποια ζώδια στα οποία ανήκουν οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι του πλανήτη. Η θέση των πλανητών στους οίκους του γενέθλιου ωροσκοπίου μπορούν να πουν πολλά για την πορεία της ζωής, σύμφωνα με την αστρολογία. Ο 2ος οίκος, που σχετίζεται με την ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, καθώς και ο 10ος οίκος που σχετίζεται με την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα είναι αυτοί που καθορίζουν την οικονομική σου κατάσταση.

Tα ζώδια που μετά από μία νύχτα πάθους, αλλάζουν συμπεριφορά!

Το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα με τα ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να βγάλουν πολλά λεφτά;

ΤΑΥΡΟΣ

Το ζώδιο αυτό σχετίζεται με τον 2ο οίκο των οικονομικών και της ασφάλειας, που σημαίνει ότι είναι συνδεδεμένος με τα υλικά του αγαθά, κάτι που τον βοηθά να εκτιμά την αξία των χρημάτων. Κυβερνάται από την Αφροδίτη, έναν πλανήτη που έχει να κάνει με την αισθητική και τα χρήματα, επομένως έχει κάποια συγγένεια με όλα τα πολυτελή πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Το ότι ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, το ουράνιο σώμα που κυβερνά όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τα χρήματα είναι ένας λόγος για την οικονομική ατμόσφαιρα που δημιουργεί γύρω του. Αλλά η αγάπη του για το χρήμα οφείλεται κυρίως στην ικανότητά του να καλλιεργεί ουσιαστικούς δεσμούς με άλλα άτομα, που με τη σειρά τους του επιτρέπουν να χτίζει ισχυρά κοινωνικά και επαγγελματικά δίκτυα. Για τον Ζυγό όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν να κάνουν με τις γνωριμίες και τις κοινωνικές συναναστροφές.

ΙΧΘΥΕΣ 

Η ικανότητα του Ιχθύ να φαντασιώνεται τη ζωή των ονείρων του είναι ακριβώς ο λόγος που είναι πιθανό να φτάσει να γίνει δισεκατομμυριούχος. Το ζώδιο αυτό ταυτίζεται με τον 12ο οίκο του υποσυνειδήτου, επομένως μόνο αν του βάλεις όρια, μπορείς να το περιορίσεις. Σκοπός του είναι να προχωρήσει στην επαγγελματική του ζωή, χωρίς εμπόδια και περιορισμούς.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top