Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/07/2023 – 23/07/2023

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα η οποία θα είναι κομβική για τις σχέσεις μας και θα φέρει καρμικές εξελίξεις αλλά και προκλήσεις. Το τετράγωνο Ερμή – Δία τη Δευτέρα 17/07/2023 μας βοηθάει να σκεφτούμε αισιόδοξα και να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις μέσα από ένα θετικό πρίσμα, αρκεί να προσέξουμε τις υπερβολές και να αποφύγουμε να υποσχεθούμε περισσότερα από όσα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε.

Την ίδια ημέρα, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ένα δυναμικό φεγγάρι το οποίο ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μας. Κάποιοι από εσάς θα πείτε ένα οριστικό αντίο σε ένα πρόσωπο ή σε μια κατάσταση γιατί θα νιώσετε ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξελιχθείτε, ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνετε μια νέα, καρμική γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα φέρει νέα δεδομένα στη ζωή σας. Στις 20/07/2023 το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα έρχεται για να μας βοηθήσει να “ξεκλειδώσουμε” και να ρίξουμε τις άμυνες μας. Η όψη αυτή μας δίνει την ευκαιρία να κατανοήσουμε σε βάθος τους άλλους, να εκφράσουμε την τρυφερή μας πλευρά και να δείξουμε τα συναισθήματα μας χωρίς εγωισμούς και δεύτερες σκέψεις.

Στις 21/07/2023 η αντίθεση Άρη – Κρόνου συνδέεται με πεσμένη ενέργεια και σεξουαλική διάθεση και μπορεί να φέρει απογοητεύσεις ή εμπόδια μέσα στις σχέσεις. Θα δυσκολευτούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε στο ερωτικό παιχνίδι μπορεί να διαπιστώσουμε ότι οι άλλοι δεν συμμερίζονται τις επιθυμίες μας. Στις 22/07/2023 πραγματοποιείται η ετήσια αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα, μια όψη που μας οπλίζει με αποφασιστικότητα και επιμονή, ίσως και σε σημείο εμμονής. Η αντίθεση αυτή μπορεί να φέρει κρίσεις μέσα στις σχέσεις αφού μας φέρνει αντιμέτωπους με όλες εκείνες τις σκοτεινές πλευρές που προσπαθούμε να κρύψουμε από τους άλλους ή με επιθυμίες που μέχρι τώρα αγνοούσαμε την ύπαρξη τους. Η ανάγκη για έλεγχο και τα παιχνίδια εξουσίας μπορεί να σαμποτάρουν τις σχέσεις μας αν δεν καταφέρουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες και επιτρέψουμε στις ανασφάλειες να κυριαρχήσουν.

Την Κυριακή 23/07/2023 η Αφροδίτη μπαίνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα και μέχρι τις 04/09 θα μπούμε σε μια φάση αναθεώρησης και επανεξέτασης των σχέσεων μας. Θα επαναξιολογήσουμε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας και θα αναρωτηθούμε τι έχει πραγματική αξία για εμάς. Το επόμενο διάστημα λοιπόν θα μας προβληματίσει, θα μας φέρει αντιμέτωπους με διλήμματα και δεν αποκλείεται να έχουμε επιστροφές πρώην ή να έρθουμε σε επαφή με άτομα που είχαμε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις ή να επενδύσουμε σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν μας εμπνέουν ασφάλεια και σταθερότητα.

Διαβάστε τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top