Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/03/2023 – 26/03/2023

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο Stars System

Μετά από μια εβδομάδα με μπερδέματα, εντάσεις και παρεξηγήσεις, αυτή είναι η εβδομάδα που φέρνει αλλαγές, δράση και νέα δεδομένα για την ερωτική μας ζωή. Στις 20/03/2023 η σύνοδος Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο του Ταύρου έχει ένα καρμικό χαρακτήρα, αφού μπορεί να φέρει συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες οι οποίες θα μας δώσουν πολύτιμα μαθήματα και θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε. Στις 20/03/2023 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και αυτό σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία ή αλλιώς την επίσημη έναρξη της άνοιξης. Στις 21/03/2023 έχουμε τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, η οποία θα φέρει μια πνοή ανανέωσης στις σχέσεις μας.

Το φεγγάρι αυτό θα φέρει ευκαιρίες, θα ευνοήσει τα νέα ξεκινήματα και θα δώσει ώθηση στα σχέδια μας. Έχει έρθει η στιγμή να αναλάβουμε δράση και να αφήσουμε στην άκρη τους δισταγμούς και τις ανασφάλειες. Το ζώδιο του Κριού μας οπλίζει με θάρρος και μας καλεί να είμαστε ειλικρινείς τόσο απέναντι στους άλλους όσο και στον ίδιο μας τον εαυτό. Στις 23/03/2023 ο Πλούτωνας περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου όπου θα παραμείνει μέχρι τον Ιούνιο. Η θέση αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με ριζικές αλλαγές και μεταμορφωτικές σχέσεις και εμπειρίες, ειδικά εάν ανήκετε στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) των πρώτων ημερών.

Άση Μπήλιου

Το κλείσιμο της εβδομάδας κρύβει ακόμα μια αλλαγή, αφού στις 25/03/2023 ο Άρης θα εγκαταλείψει επιτέλους το ζώδιο των Διδύμων και θα εισέλθει στον Καρκίνο όπου θα παραμείνει έως 20/05/2023. Με τον Άρη σε αυτή τη θέση, το παιχνίδι της διεκδίκησης θα είναι πιο έμμεσο και τα βήματα μας θα είναι πιο επιφυλακτικά, αφού το ζώδιο του Καρκίνου χρειάζεται πρώτα απ’ όλα ασφάλεια πριν δράσει. Η σεξουαλική επιθυμία τώρα είναι άμεσα συνδεδεμένη με το συναίσθημα και θα είμαστε ιδιαίτερα προστατευτικοί απέναντι στον σύντροφο και τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να υιοθετήσουμε μια πιο παθητική στάση ή να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες οι οποίες μπορεί να βάλουν φρένο στις επιθυμίες μας ή να σαμποτάρουν τις σχέσεις μας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε λοιπόν να μην υποκύψουμε σε συναισθηματικούς εκβιασμούς, αλλά να είμαστε πιο άμεσοι και ειλικρινείς εάν θέλουμε να συνδεθούμε βαθύτερα με τους άλλους.

 

Διαβάστε αναλυτικά την εβδομαδιαία ερωτική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top