Μήπως δεν είσαι πια ερωτευμένη;

Τα 7 σημάδια που σου το μαρτυρούν...

Ο έρωτας δίνει έμπνευση, χαρά, ζωντάνια και κάνει την καθημερινότητα να φαντάζει πιο…ρομαντική. Το θέμα είναι ότι δεν κρατάει για πάντα κι έτσι όπως ερωτεύεσαι, τόσο απλά κάποια στιγμή μπορεί να μην νιώθεις τα ίδια συναισθήματα και ναι, είναι απόλυτα λογικό.

3 ζώδια που ο έρωτας τους «κλείνει» το μάτι τον φετινό Ιανουάριο

Η τρυφερότητα έχει χαθεί 

Είναι λογικό όταν είσαι ερωτευμένη, έστω και υποσυνείδητα θες να εκδηλώνεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου, μέσα από μικρές κινήσεις. Μπορεί να κρατούσατε χέρια, να τον ακουμπούσες τρυφερά όταν γελούσατε μαζί, να τον άγγιζες στον λαιμό όταν οδηγούσε και άλλα πολλά. Μήπως όλα αυτά τα έχεις ξεχάσει; 

Δεν μοιράζεσαι τους προβληματισμούς σου 

Αν κάποτε συζητούσες τα πάντα μαζί του, ό,τι και αν ήταν αυτό που σε απασχολούσε και πλέον καλείς την μητέρα σου να μιλήσεις ή προτιμάς να τα πεις σε φίλη σου, τότε και πάλι μάλλον τα πράγματα και τα συναισθήματα μέσα σου έχουν αλλάξει.

Η ερωτική ένταση είναι ακόμη εδώ; 

Αν η ερωτική σας ζωή δεν θυμίζει σε τίποτα τις αρχές. Αν το σεξ μαζί του σου φαίνεται πλέον βαρετό, και αν πια δεν σας ενδιαφέρει να επενδύσετε ερωτικά και συναισθηματικά ο ένας στον άλλο, τότε τι κάνεις ακόμη;

Δεν είναι τόσο «cute»;

Είναι αλήθεια πως όταν είσαι ερωτευμένη, όλα φαίνονται υπέροχα πάνω του και ότι κάνει φαίνεται πολύ γλυκό. Ωστόσο, αν στο σήμερα οι «παραξενιές» του δεν σου φαίνονται και τόσο χαριτωμένες, μάλλον είναι ώρα να δεις ακόμη πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις.

Ποιοι θα είναι οι τυχεροί της χρονιάς σύμφωνα με την Κινέζικη αστρολογία

Μήπως δεν είσαι πια ερωτευμένη;

Σου λείπει; 

Στην αρχή ήθελες να επιστρέψεις από την έξοδο σου και να χωθείς αμέσως στην αγκαλιά του. Τώρα βγαίνεις έξω με τις φίλες σου και δεν θες να επιστέψεις στο σπίτι. Μήπως αυτό είναι από μόνο του σημάδι; 

Δεν τσακώνεστε 

Ίσως σου φαίνεται περίεργο αλλά οι έλλειψη διαφωνιών σε ένα ζευγάρι σημαίνει ότι πολλά πράγματα περνούν χωρίς να σας νοιάζουν, μάλλον έχετε παραιτηθεί από αυτή τη σχέση και οι δύο. 

Δεν ονειρεύεσαι το μέλλον σου μαζί του

Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι ερωτευμένη και να μην θες να μοιραστείς τα πάντα με τον άνθρωπό σου. Ξεκινάς τα πλάνα, τα ταξίδια, τα όνειρα και όλα αυτά έχοντας και εκείνον κάπου στο κάδρο. Αν αυτό δεν ισχύει πια, τότε είναι σίγουρα ένα ακόμη σημάδι πως κάτι έχει πάει πολύ λάθος.

Οι πειρασμοί έχουν κάνει την εμφάνιση τους

Έχεις ξεκινήσει να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο πως θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό; Μια νέα σχέση, μια νέα έξοδο, μια νέα ερωτική εμπειρία. Φρόντισε ωστόσο πριν ενδώσεις, να έχεις ξεκαθαρίσει την θέση σου, όσο δύσκολο και αν είναι.  

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top