Fexting: Η τάση στα μηνύματα που καταστρέφει τη σχέση σου

Μήπως την κάνεις κι εσύ χωρίς να το καταλαβαίνεις;

Ας είμαστε ειλικρινείς, fexting έχουμε κάνει όλοι στον αγαπημένο μας, στον συνάδελφο, στη φίλη μας, σε κάποιο οικογενειακό πρόσωπο, απλά τώρα του έχουμε δώσει όνομα.

Πώς να καταλάβεις «τι θέλει» μέσα από τα μηνύματά του

Τι ακριβώς είναι;

Όταν στήνεις ολόκληρους καυγάδες μέσα από τα γραπτά μηνύματα. Άλλωστε το fexting βγαίνει από τον συνδυασμό των λέξεων fight και texting και γίνεται γιατί προφανώς είναι πιο εύκολο να πούμε ό,τι θέλουμε γραπτώς, χωρίς να έχουμε τον άλλο απέναντί μας.

Είναι κακή επιλογή το fexting;

Όταν επιλέγεις αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας και αποφεύγεις τη face to face επικοινωνία, είναι πιο εύκολο. Το ζητούμενο όμως είναι να μπορείς να εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου και να κοιτάζεις το πρόσωπο του ανθρώπου με τον οποίο διαφωνείς.  

Fexting: Η τάση στα μηνύματα που καταστρέφει τη σχέση σου

Η σωστή αντιμετώπιση 

Το γραπτό κομμάτι είναι τρομερά ωφέλιμο όταν το κάνεις για να βάλεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου σε μία σειρά. Σκέψου όμως ότι συνήθως τα γραπτά μηνύματα παρερμηνεύονται και δεν οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα ζευγάρια με υγιή επικοινωνία μαθαίνουν να συγκρούονται, να εκφράζουν αυτά που νιώθουν και να κλείνουν με επίλυση του προβλήματος.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top