Τετράγωνο Άρη-Κρόνου: 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν το Σαββατοκύριακο

Η Άση Μπήλιου γράφει για αυτό το απαιτητικό ζωδιακό τετράγωνο

Στις 07/08/2022 ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου θα συγκρουστεί με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου σε μια απαιτητική  όψη τετραγώνου που επηρεάζει φυσικά κι από πιο πριν. Αυτή η όψη θα επηρεάσει κυρίως τους εκπρόσωπους του σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 20η μέχρι την 24η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου από την Άση Μπήλιου

Εμπόδια και περιορισμοί

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης και το αίτημα του είναι να ικανοποιήσει τα θέλω του και τις προσωπικές του επιθυμίες. Μάλιστα, όσο κινείται στο ζώδιο του Ταύρου θα επιμείνει πάρα πολύ για να το καταφέρει αυτό και πολύ δύσκολα θα βάλει νερό στο κρασί του και θα υποχωρήσει. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της δομής και των ορίων και στο ζώδιο του Υδροχόου μας φέρνει αντιμέτωπους με τα «πρέπει», καθώς και με συλλογικούς νόμους και συμφέροντα. Η όψη αυτή λοιπόν είναι σαν να πατάμε ταυτόχρονα το γκάζι και το φρένο, αφού από τη μία νιώθουμε έντονη την ανάγκη να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να πάρουμε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν, και από την άλλη ο Κρόνος έρχεται για να μας υπενθυμίσει τις αδυναμίες, τα εμπόδια και τους περιορισμούς που υπάρχουν. Πολλές φορές βλέπουμε την αποτύπωση αυτής της όψης σε βίαια γεγονότα στην επικαιρότητα όχι απαραίτητα στη χώρα μας αλλά στον πλανήτη.

Τα ζώδια που σε... κερδίζουν με την πρώτη

Συγκρούσεις και αποστασιοποίηση

Ίσως λοιπόν αυτές τις μέρες να νιώσουμε ότι κουβαλάμε ένα βαρύ φορτίο στις πλάτες μας και ότι δυσκολευόμαστε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των άλλων. Θα νιώσουμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στα επαγγελματικά μας και δεν αποκλείεται να αισθανθούμε αδύναμοι και ανεπαρκείς. Μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις θα αντιμετωπίσουμε σκληρότητα, αποστασιοποίηση και ψυχρή συμπεριφορά από τους άλλους και δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε σύγκρουση ή ακόμα και σε ρήξη με κάποια άτομα. Θα είναι δύσκολο αυτές τις ημέρες να συμβιβαστούμε και να κάνουμε πίσω, γιατί ο καθένας θα επιμένει πολύ στις θέσεις του. Επιπλέον, θα είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε νέες γνωριμίες ή σε ανθρώπους που δε γνωρίζουμε καλά και θα δυσκολευτούμε να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιον να δείξει τις προθέσεις του ή να μας διεκδικήσει.

5 τρόποι να νικήσεις την ρουτίνα στο σεξ και να δοκιμάσεις νέα πράγματα

Ρίξτε τους τόνους και μην πιέζετε τις καταστάσεις

Ο Άρης συμβολίζει επίσης τη σωματική μας ενέργεια, επομένως αυτές τις μέρες μπορεί να νιώσετε αρκετά πεσμένοι και υποτονικοί. Θα πρέπει λοιπόν να μην πιέζετε τον εαυτό σας στα άκρα και αν είναι εφικτό θα είναι καλό να αφήσετε για αργότερα τις βαριές δουλειές και την έντονη σωματική δραστηριότητα ή τα ακραία σπορ. Προσέξτε επίσης πώς οδηγείτε και πώς κινείστε, ή πώς χειρίζεστε μηχανήματα αφού μπορεί να προκύψουν μικροατυχήματα.

Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να θυμάστε πως όσο πιο πολύ πιέζετε τις καταστάσεις και τις τραβάτε στα άκρα, τόσο μεγαλύτερη αντίσταση αλλά και εμπόδια θα συναντάτε. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε ψύχραιμοι και συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και αποφύγετε όσο μπορείτε τις αντιπαραθέσεις με τα αγαπημένα σας άτομα ή με σημαντικούς ανθρώπους. Εάν προκύψουν σημαντικά προβλήματα αυτές τις ημέρες, προσπαθήστε να τα επιλύσετε με διάλογο και πάνω απ’ όλα εστιάστε σε όσα σας ενώνουν με τους άλλους και όχι σε όσα σας χωρίζουν.

Διαβάστε ποια ζώδια θα επηρεαστούν στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top