Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο;

Η Άση Μπήλιου γράφει για την περίοδο απροσδόκητων αλλαγών που ξεκινά

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 28/07/2022, στις 5 μοίρες και 39 λεπτά του Λέοντα και οι αλλαγές που θα φέρει θα είναι ξαφνικές, απρόσμενες και με κάποιον βαθμό δυσκολίας αρχικά, μέχρι τουλάχιστον να καταλάβουμε ότι έπρεπε να γίνουν. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από τις 3 έως τις 7 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Τα ζώδια που θα κάνουν νέα ξεκινήματα

Η επιρροή της Νέας Σελήνης διαρκεί περίπου τέσσερις εβδομάδες, δηλαδή έως τη Νέα Σελήνη στις 27 Αυγούστου 2022 και η καλύτερη περίοδος για όσους θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα είναι από τις 29 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2022. Πάντα μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου, επομένως αυτό είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να αφήσετε οτιδήποτε φθαρμένο πίσω σας.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα είναι ιδανική για να θέσουμε νέους στόχους και να τους κυνηγήσουμε με πάθος, να βρούμε την έμπνευση μας, να επικεντρωθούμε σε άτομα και καταστάσεις που μας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους, να βελτιώσουμε την προσωπική μας ζωή, να βγάλουμε προς τα έξω τη δημιουργική μας πλευρά, να ασχοληθούμε με τα χόμπι μας, με τα παιδιά, καθώς και να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση και την υγιή υπερηφάνεια για τον εαυτό μας, αλλά και να γίνουμε γενναιόδωροι με τους άλλους. Είναι η Νέα Σελήνη που απευθύνεται στο «παιδί» που όλοι κρύβουμε μέσα μας και είναι η στιγμή που πρέπει να ακούσουμε την «καρδιά» μας, να οργανώσουμε τις προτεραιότητες μας με γνώμονα αυτό που πραγματικά επιθυμούμε και να βάλουμε μπροστά τα νέα μας μεγαλεπήβολα σχέδια.

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 25/7/22 – 31/7/22

Ο Λέων κυβερνά την καρδιά, για αυτό ας δούμε πώς μπορούμε να γίνουμε πιο γενναιόδωροι απέναντι στους άλλους, πιο δοτικοί και θερμοί με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Ας δείξουμε προς τα έξω έναν εαυτό γεμάτο αυτοπεποίθηση χωρίς ανασφάλειες. Ας ξαναγίνουμε για λίγο «παιδιά» με την έννοια της δημιουργίας, της φαντασίας, της ξενοιασιάς. Ας βρούμε έναν λόγο να παθιαστούμε στη ζωή μας. Ας σταματήσουμε να εστιάζουμε σε όσα μας λείπουν και ας εστιάσουμε σε όσα έχουμε και θεωρούμε δεδομένα. Ας κάνουμε ένα χόμπι, ένα ταλέντο μας δουλειά. Ας βρούμε ένα δημιουργικό τρόπο να βελτιώσουμε το σπίτι μας, τον χώρο της εργασίας μας. Ας είμαστε δεκτικοί σε νέες σχέσεις και γνωριμίες φιλικές ή ερωτικές. Ας κοιτάξουμε τη «μεγάλη εικόνα» στη ζωή μας, χωρίς να εστιάζουμε σε μικρές αρνητικές λεπτομέρειες. Είναι όμως εύκολα όλα τα παραπάνω; Μια ματιά στις όψεις που κάνει η Νέα Σελήνη παρέχει τις απαντήσεις.

Δείτε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα το κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top