Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 4/7/22 – 10/7/22

Το πλανητικό σκηνικό αυτή την εβδομάδα αλλάζει

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 4/7/22 – 10/7/22

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει αυτή την εβδομάδα, αφού στις 05/07/2022 ο Άρης και ο Ερμής προχωράνε στο ζώδιο του Ταύρου και του Καρκίνου αντίστοιχα.

10 λάθη που όλοι οι Καρκίνοι κάνουν στη σχέση τους

Ο Άρης εγκαταλείπει το πύρινο ζώδιο του Κριού και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20/08/2022. Αυτή η θέση του Άρη θα μας βοήθησε να σταθεροποιήσουμε σχέσεις και καταστάσεις που ξεκίνησαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα και θα μας δείξει τι έχει γερές βάσεις και αξίζει να επενδύσουμε σε αυτό. Τα βήματα μας τώρα πρέπει να είναι αργά και μεθοδικά, αφού η βιασύνη και ο παρορμητισμός δεν θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Άρης στον Ταύρο μας διδάσκει επιμονή και υπομονή, αφού είναι σίγουρο ότι θα πάρει τελικά αυτό που θέλει στον έρωτα όσο κι αν χρειαστεί να περιμένει. Μην το βάλετε κάτω λοιπόν με την πρώτη εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα είχατε σχεδιάσει και προσπαθήστε ξανά.

Οι «άκαρδες-οι» του ζωδιακού

Ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 05/07/2022 έως τις 19/07/2022 ευνοεί ιδιαίτερα τις συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα μας και εκείνα τα ευαίσθητα ζητήματα που δυσκολευόμαστε να αγγίξουμε. Ο Ερμής σε αυτή τη θέση θα μας δώσει την ευκαιρία να εκφράσουμε με λόγια όλα όσα κρύβουμε μέσα μας και θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να εμβαθύνουμε στις καταστάσεις. Η διαίσθηση θα είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη τώρα, αφού θα μπορούμε να κατανοήσουμε τους άλλους σε βάθος και θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε όχι μόνο αυτά που μας λένε, αλλά και αυτά που δεν μας λένε. Μάλιστα, το εξάγωνο που θα σχηματίσουν Άρης και Ερμής στις 05/07/2022 κάνει αυτή την ημέρα ιδανική για να επικοινωνήσουμε με το ταίρι μας, να κάνουμε εποικοδομητικές συζητήσεις και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα.

Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου 2022

Ωστόσο, στις 09/07/2022 το τετράγωνο Ερμή-Δία είναι μια όψη η οποία από τη μία φέρνει αισιοδοξία και θετική σκέψη και μας επιτρέπει να κάνουμε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, αλλά από την άλλη χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να παραβλέπουμε λεπτομέρειες οι οποίες μπορεί να είναι σημαντικές για να βγάλουμε συμπεράσματα. Επιπλέον, θα πρέπει να προσέξουμε τον τρόπο που εκφραζόμαστε, καθώς μπορεί να γίνουμε εριστικοί και αλαζόνες. Η εβδομάδα κλείνει με ένα ευνοϊκό εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό στις 10/07/2022, μια όψη η οποία φέρνει εκπλήξεις, συνειδητοποιήσεις και ξαφνικές συναντήσεις. Είναι μια ευκαιρία να πειραματιστούμε, να κοινωνικοποιηθούμε και να αναζητήσουμε τρόπους που θα μας βγάλουν από τη ρουτίνα.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από την Άση Μπήλιου στο asibliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top