Σκέφτεσαι να επανασυνδεθείς με τον πρώην; 5 λόγοι να το κάνεις

Γιατί να σε εμποδίσουμε άμα το θες;

Μπορεί η ιδέα της επανασύνδεσης με έναν/μια πρώην σύντροφο να φαντάζει τις περισσότερες φορές σαν ένα λάθος και ένα αδικαιολόγητο πισωγύρισμα, μερικές φορές όμως μπορεί πράγματι να αποτελέσει την καλύτερη πιθανή έκβαση για δύο ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να δώσουν μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους,. Ακολουθούν τα πέντε «πράσινα σημαιάκια» που μπορούν να οδηγήσουν σε μια ομαλή επανασύνδεση, που θα βγει σε καλό.

3 tips για να βρεις τον ιδανικό για εσένα σύντροφο

Χωρίσατε λόγω κακού timing

Ίσως χωρίσατε επειδή ζούσατε σε διαφορετικές περιοχές και δεν γνωρίζατε πότε θα καταφέρνατε να είστε κανονικά μαζί. Ή απλώς χωρίσατε επειδή βρισκόσασταν σε διαφορετικές φάσεις στη ζωή σας και πλέον οι συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να ξανασμίξετε. Αν οι αντικειμενικές καταστάσεις που οδήγησαν στο τέλος της σχέσης έχουν πλέον αλλάξει, ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να είστε ξανά μαζί και να δώσετε μια νέα ευκαιρία στη σχέση σας.

Έχετε πλέον εμπιστοσύνη μεταξύ σας

Αν υπήρξε κάποιο ρήγμα στην εμπιστοσύνη στη διάρκεια της σχέσης σας, πριν προχωρήσετε ξανά στη δημιουργία καινούριας με τον ίδιο άνθρωπο, αναρωτηθείτε αν μπορείτε να τον εμπιστευθείτε. Αν έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος στον οποίο μπορείτε πραγματικά να πιστέψετε, τότε προχωρήστε άφοβα.

5 τρόποι να ενισχύσεις την ερωτική σου αυτοπεποίθηση

Αποδέχεστε τον άλλο όπως είναι

Αν νιώθετε ότι τόσο εσείς όσο και ο/η πρώην σας αποδέχεστε ο ένας τον άλλον όπως πραγματικά είναι, χωρίς να νιώθετε την ανάγκη να πιέσετε σε μια κατεύθυνση ώστε να αλλάξετε, τότε ίσως πράγματι αξίζει να ξαναπροσπαθήσετε.

Το αξιακό σας σύστημα είναι το ίδιο

Οι απόψεις σας για τη ζωή συμβαδίζουν και πιστεύετε στις ίδιες αξίες και αρετές. Αν τα «βρίσκετε» σε αυτό το κομμάτι, τότε ίσως να ταιριάζετε πολύ παραπάνω από όσο πιστεύατε και να έχει νόημα να τα ξαναβρείτε.

Νιώθετε πιο ώριμοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της σχέσης

Αυτή τη φορά είστε και οι δύο έτοιμοι να το παλέψετε ώστε να σας βγει, παρά τις δυσκολίες και τις προηγούμενές σας εμπειρίες. Και αυτός είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν από μια πιθανή επανασύνδεση.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top