Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 07/03/2022 – 13/03/2022

Από την αστρολόγο Άση Μπήλιου

Όσα είπε η Άση Μπήλιου στο Stars System του Σαββάτου 5/3/22

Ο Άρης και η Αφροδίτη έχουν περάσει ήδη από τις 06/03/2022 στο ζώδιο του Υδροχόου και πλέον αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις μας μέσα από ένα πιο αντικειμενικό και ψυχρό πρίσμα.

Το ζώδιο του Υδροχόου μας καλεί να βγούμε έξω από τη ζώνη ασφαλείας, να πειραματιστούμε και να δοκιμάσουμε τα όρια μας. Για το επόμενο διάστημα λοιπόν θα έρθουμε αντιμέτωποι με εκπλήξεις στο ερωτικό κομμάτι ή θα νιώσουμε εμείς οι ίδιοι την ανάγκη να κάνουμε πιο αντισυμβατικές σχέσεις και να βάλουμε στη ζωή μας άτομα τα οποία μας εξάπτουν σε εγκεφαλικό επίπεδο και μας βοηθάνε να εξελιχθούμε και να κάνουμε σχέδια για το μέλλον.

Στις 10/03/2022 ο πλανήτης της επικοινωνίας, δηλαδή ο Ερμής, θα αφήσει τον Υδροχόο και θα κάνει την είσοδο του στο ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει έως και τις 27/03/2022. Οι Ιχθύες συνδέονται με το όνειρο, τη φαντασία και τα συναισθήματα, ενώ ο Ερμής είναι ο πλανήτης της λογικής και της κριτικής σκέψης. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι αυτή η θέση μπορεί να μην είναι η ιδανική θέση για την επικοινωνία και τις επαφές μας, καθώς μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση, ασάφεια και μπερδέματα. Ωστόσο, θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να ονειροπολήσουμε και να συναισθανθούμε σε βάθος τους γύρω μας. Είναι λοιπόν μια ιδανική θέση για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, να δείξουμε κατανόηση ή ακόμα και να δώσουμε συγχώρεση στους άλλους.

Στις 13/03/2022 ο Ήλιος θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, μια όψη η οποία θα ενδυναμώνει το ρομαντικό κλίμα και θα βάλει στην άκρη τον εγωισμό μας. Τα συναισθήματα λοιπόν αυτή την εβδομάδα θα είναι διάχυτα και θα είναι δύσκολο να τα ελέγξουμε και να τα οριοθετήσουμε. Ωστόσο, θα πρέπει να διαχειριστείτε προσεκτικά αυτή την ενέργεια, καθώς το όνειρο μπλέκεται με την πραγματικότητα και θα είναι πολύ εύκολο να εξιδανικεύσετε ανθρώπους ή να παρασυρθείτε σε ουτοπίες.

Δείτε τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το δικό σας ζώδιο στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top