5 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σας έχει μέλλον

Τι πρέπει να προσέξεις στην αρχή μιας σχέσης;

ζευγάρι

Βγαίνεις με κάποιον που σε ενδιαφέρει εδώ και λίγο καιρό και θες να κρατήσει. Τι λένε όμως τα σημάδια, εκτός από το ένστικτό σου;

Πιο κάτω σου ετοιμάσαμε μια λίστα με τις 5 ενδείξεις που πρέπει να δεις στην αρχή μιας σχέσης και θα σου πούνε αν όντως υπάρχει μέλλον: 

Δες πώς μπορείς να γίνεις η καλύτερη ερωτική σύντροφος

Σεβασμός
Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρείς τη συμπεριφορά του συντρόφου σου σε ανθρώπους που δεν είναι οικείοι, όπως είναι οι σερβιτόροι ή οι συνάδελφοί σου.

Σε υπολογίζει 
Η αρχή είναι πάντα χαρά και μόνο θετική συμπεριφορά. Αν όμως μιλάμε για σχέση με διάρκεια, πρέπει να υπάρχει κατανόηση και σεβασμός στις δύσκολες στιγμές. Όταν βγαίνουν οι δύσκολες πλευρές του εαυτού σου ή όταν οι συνθήκες δεν είναι ειδυλλιακές.

Σεξ…καλό σεξ 
Αν φροντίζει ο ένας τον άλλο, αν η αμοιβαία ικανοποίηση είναι προτεραιότητα και αν νιώθεις άνετα όταν κάνετε σεξ είναι ένα καλό πρώτο σημάδι. Σιγά σιγά έτσι κι αλλιώς μπορείτε να το βελτιώσετε. 

Mάθε το ζώδιο του και δες τι τον εξιτάρει στον έρωτα!

Συζητάτε το μέλλον 
Δεν είπαμε να συζητήσετε από την αρχή τα ονόματα των παιδιών σας, αλλά αν μοιράζεστε σχέδια για ταξίδια ή πράγματα που θέλετε να κάνετε μαζί, σημαίνει ότι υπάρχει διάθεση για διάρκεια.

Περνάτε καλά και χώρια 
Πρέπει να έχετε και οι δύο χρόνο για τον εαυτό σας και όλα όσα σας δίνουν χαρά. Ειδικά στην αρχή μίας σχέσης. Ζήλια και τοξικές συμπεριφορές δεν θα βοηθήσουν κανένα. 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top