Eίσαι νέα μαμά; Τέσσερα αντικείμενα που θα χρειαστείς

Tα αντικείμενα που χρειάζεσαι για τη νέα σου ζωή

Είσαι νέα μανούλα και μέσα στη μεγάλη σου χαρά, σκέφτεσαι με άγχος τι θα χρειαστείς. Εκτός από αυτά που σου έχουν πει οι φίλες σου που ήδη έχουν γίνει μανούλες, κάτι θα λείπει. Γιατί, όσο καλά προετοιμασμένη και να είσαι, υπάρχουν πάντα μερικά αντικείμενα που χρειάζεσαι στη νέα σου ζωή με το μωρό, αλλά κανένας δεν θα σου τα πει.

Ποιο θεωρούν οι άντρες το πιο ελκυστικό σημείο στην εμφάνιση των γυναικών;

Θήκες πλυσίματος ρούχων

Οι θήκες πλυσίματος ρούχων, οι οποίες είναι κάτι παραπάνω από πρακτικές. Αν δεν θες να χάνεις διαρκώς τα μικροσκοπικά καλτσάκια, σκουφάκια και γαντάκια του μωρού, μία θήκη πλυσίματος θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη. Θα σου λύσει τα χέρια και θα σε γλιτώσει από έναν επιπλέον παράγοντα άγχους. 

Πολύ μικρά κατσαβίδια

Σκέψου απλά ότι η πλειονότητα των δώρων που θα σου φέρουν οι συγγενείς και οι φίλοι θα είναι παιχνίδια για το μωράκι σου. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι τα πολύ μικρά κατσαβίδια θα “ανοίξουν” εύκολα τα βρεφικά παιχνίδια και αξεσουάρ, τα οποία με τη σειρά τους έχουν αρκετά μικρές βιδούλες και χρήζουν συναρμολόγησης. Εδώ μπορείς να προσθέσεις και τις μπαταρίες. 

Ειδικό σπρέι για τις πόρτες

Η σχέση του μωρού σου με τον ύπνο είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Όταν, λοιπόν, καταφέρει να κοιμηθεί, δεν θες σε καμία περίπτωση να το ξυπνήσει σε λίγα λεπτά ο ήχος της πόρτας που τρίζει. Προμηθεύσου εγκαίρως ένα ειδικό σπρέι, ψέκασε τις πόρτες του σπιτιού και απόλαυσε τη νέα σου καθημερινότητα με το μωρό.

Ντίμερ για το φως

Τα βράδια που θες να θηλάσεις, το δυνατό φως δεν πρέπει να αποσπάσει την προσοχή του μικρού σου και να το εξιτάρει. Το ντίμερ μπλοκάρει το έντονο φως και κάπως έτσι όλοι είστε ευχαριστημένοι.

Επιμέλεια:  MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top