Είσαι αγορομάνα; Πώς να δώσεις στον γιο σου το καλό παράδειγμα

Συμβουλές που στο μέλλον θα του φανούν, πολύτιμες

Οι γιοι έχουν αδυναμία στις μαμάδες και αντιστρόφως. Αν έχεις κι εσύ γιο μάλλον θα το έχεις ήδη καταλάβει, για αυτό, ήρθε η ώρα να του δώσεις μερικές συμβουλές πολύτιμες για το σήμερα και το αύριο.

Tρία ζώδια που σκορπάνε τα λεφτά τους

Οι φίλοι 

Δεν είναι για όλα τα παιδιά το ίδιο εύκολο να κάνουν φίλους και να κοινωνικοποιηθούν. Ακόμα και αν έχουν, όμως, την άνεση, ποτέ δεν μπορεί να είναι σίγουρο ότι οι φίλοι του τρέφουν τα ίδια συναισθήματα με το ίδιο. Μην ξεχνάς, εξάλλου, ότι οι παρέες έρχονται και φεύγουν, ενώ οι αληθινοί φίλοι μένουν πάντα εκεί.

Πες όχι σε καυγάδες 

Μία διαφωνία μπορεί να εξιτάρει τα αγόρια, τα οποία βρίσκονται στη φάση της εφηβείας. Οι καυγάδες, όμως, και η βία δεν είναι σε καμία περίπτωση λύση. Στην πραγματικότητα, αυτή η συμβουλή είναι ίσως και η πιο δύσκολη, αφού στην πράξη πρέπει να διδάξεις στο μικρό σου πως να είναι πολιτισμένο και να διατηρεί πάντα την ψυχραιμία και τις αρχές του.


Αλήθεια πάνω απ’ όλα 

Μπορεί το ψέμα σε αρκετές περιπτώσεις να φαντάζει ιδανικό, όμως, το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή και το μικρό σου θα μπλεχτεί σε αυτό το ατελείωτο γαϊτανάκι. 

Ταξίδια, πολλά ταξίδια

Άνοιξε το μυαλό σου σε νέους πολιτισμούς, μάθε ξένες γλώσσες, εξερεύνησε όσο περισσότερο απ’ τον κόσμο μπορείς. Έτσι, θα διευρύνει τους ορίζοντες του και θα γνωρίσει νέους τρόπους ζωής.


Μην έχεις κόμπλεξ με την εμφάνιση σου

Να σου αρέσεις και να περνάς καλά. Η αυτοπεποίθηση είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top