Aυτά είναι τα τρία ζώδια στα οποία δεν πρέπει να ανοίγεις την καρδιά σου

Καλό θα είναι να το ξανασκεφτείς

ζώδια

Μπορεί να είναι ανοιχτόμυαλα, να είναι οι καλύτεροι φίλοι που μπορείς να έχεις, ωστόσο σε συγκεκριμένα θέματα έχουν διάφορα κολλήματα και δεν θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν ή να σε στηρίξουν όσο θα ήθελες.

Οι ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 30/8- 5/9

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι άτομο πιστό στις παραδόσεις και αρκετά συντηρητικό. Μάλιστα σε διάφορα θέματα έχει «κολλήματα» και η γνώμη του δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτα. Από τη στιγμή που πιστεύει ότι έχει δίκιο, δεν υπάρχει περίπτωση να του αλλάξεις μυαλά. Αν πας εσύ λοιπόν και του πεις κάτι που… ξεφεύγει από τα στεγανά του, τότε δεν θα σε καταλάβει και θα είναι σαν να μιλάς σε τοίχο. 

Αυτά είναι τα τρία πιο επικριτικά ζώδια

Δίδυμοι 

Ο Δίδυμος δεν φημίζεται για τους ευγενικούς του τρόπους. Είναι λίγο… ωμός. Εσύ μπορεί να πας και να του πεις τον πόνο σου ή ένα πρόβλημά σου και να θες στήριξη και κατανόηση και εκείνος να σε ειρωνευτεί. Μπορεί να σου την πει με λίγο άκομψο τρόπο -για το καλό σου πάντα, δεν έχει κακές προθέσεις- και να μην δείξει την απαραίτητη κατανόηση. 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός παρότι είναι ανοιχτόμυαλος, είναι ένα άτομο που δεν μπορεί να αντέξει σκληρές αλήθειες. Πολλές φορές στη ζωή του προτιμά ένα ωραίο και βολικό ψέμα, παρά μια σκληρή αλήθεια. Επίσης στο μυαλό του έχει διάφορα κολλήματα πάνω σε κάποια θέματα. Για παράδειγμα στις σχέσεις. Δεν μπορείς να πας να πεις σε Ζυγό ότι κεράτωσες το ταίρι σου. Δεν θα σε καταλάβει και δεν θα είναι τόσο υποστηρικτικός όσο θα ήθελες να είναι. 

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: Μylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top