Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 16/08/2021 – 22/08/2021

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Άση Μπήλιου: Οι Ερωτικές Προβλέψεις Από 16 - 22/08/2021

Μια πολύ διαφορετική εικόνα αποκτά η προσωπική μας ζωή και οι ερωτικές μας σχέσεις με την αλλαγή ζωδιακής θέσης της Αφροδίτης αυτή την εβδομάδα. Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι δείκτες του έρωτα είναι κυρίως οι διελεύσεις της Αφροδίτης και του Άρη. Έτσι, τη Δευτέρα 16/8 η Αφροδίτη φεύγει από την Παρθένο και προχωρά στο ζώδιο της διακυβέρνησης της, εκεί δηλαδή που βρίσκει το ελκυστικότερο περιβάλλον για να εκφράσει τις θετικές της ιδιότητες, στον Ζυγό. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας, των σχέσεων και της δέσμευσης.

Το ζητούμενο από αυτή την εβδομάδα μέχρι τις 10/9 δεν είναι απλά να περάσουμε την ώρα μας και να κάνουμε το κέφι μας σε μια σχέση, αλλά να σχετιστούμε σοβαρά, να μοιραστούμε χαρές και λύπες, να κάνουμε μαζί σχέδια για το μέλλον και πιθανώς γιατί όχι να συμβιώσουμε.

Στις 19/8 ο Ουρανός γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη να κάνουμε κάτι διαφορετικά με πριν, είτε αυτό είναι μια διαφορετική δραστηριότητα ή έξοδος ή κάτι που θα ανεβάσει την ερωτική μας διάθεση. Η εβδομάδα κλείνει με την Πανσέληνο στον ανεξάρτητο Υδροχόο στις 22/8, που μας διδάσκει ότι πρέπει να αγαπάμε με περισσότερη ελευθερία και χωρίς προσδοκίες ενός συγκεκριμένου αποτελέσματος.

 

Δες στο asibiliou.gr την ερωτική πρόβλεψη για το δικό σου ζώδιο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top