Ποια ζώδια είναι σπάταλα και ποια έχουν καβούρια στις τσέπες

Τι λέει η Άση Μπήλιου για το ζώδιο σου; Τι σχέση έχεις με το χρήμα;

λεφτά γυναίκα

Δεν έχουν όλοι την ίδια σχέση με το χρήμα, άλλοι έχουν εκατομμύρια και είναι μίζεροι και άλλοι έχουν λίγα και τα χαίρονται και τα μοιράζονται. Άλλοι έχουν «τρύπες» στις τσέπες τους και άλλοι… καβούρια. Άλλοι σπαταλούν για να περνούν καλά, ενώ υπάρχουν και αυτοί που το χρησιμοποιούν για να εντυπωσιάσουν ή να χειρίζονται ανθρώπους και να τους κάνουν να εξαρτώνται από αυτούς. Το χρήμα πολλοί εμίσησαν και άλλοι έψαξαν την ευτυχία σε αυτό, αλλά όπως λένε τελικά δεν τη βρήκαν. Το χρήμα… μιλάει, ενίοτε «βρίζει» και σίγουρα κινεί το σύστημα. Ποια είναι η σχέση των ζωδίων με το χρήμα; Το κάθε ένα το διαχειρίζεται διαφορετικά. Τα ζώδια της γης επιδιώκουν την οικονομική σταθερότητα, τα ζώδια του νερού ψάχνουν τη συναισθηματική τους ασφάλεια μέσω του τραπεζικού τους λογαριασμού και τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς ως επί το πλείστον χρησιμοποιούν το χρήμα για να ζήσουν και να διασκεδάσουν.

Εκτός από το ζώδιο που εκπροσωπείτε, μεγάλο ρόλο παίζει και η θέση της Αφροδίτης στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, καθώς δείχνει ποια είναι η τάση σας και η σχέση σας με το χρήμα, την αποταμίευση και αν μπορείτε να κάνετε και να διατηρήσετε έναν σωστό οικονομικό προϋπολογισμό.

ΚΡΙΟΣ Ή ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Οι Κριοί είναι παρορμητικοί σε όλα τους και βέβαια και στα έξοδα τους. Αν θέλουν κάτι, αν κάτι τους γυαλίσει, δεν θα το σκεφτούν δεύτερη φορά για να το αγοράσουν και ας μην το χρειάζονται ουσιαστικά και ας μην τους περισσεύουν τα χρήματα για να το αποκτήσουν. Παρότι είναι καλοί στα οικονομικά πλάνα και στους προϋπολογισμούς, πολλές φορές δεν τους τηρούν κατά γράμμα, αλλά κατά το δοκούν και ανάλογα με τα κέφια τους. Βέβαια, αν πραγματικά το θέλουν μπορούν να διαχειριστούν σωστά τα χρήματά τους, να αποταμιεύουν και να κάνουν σωστή διαχείριση, αλλά αυτό εξαρτάται και από τη φάση της ζωής τους και των υποχρεώσεων τους. Αυτό όμως που λατρεύουν είναι να ξοδεύουν τα χρήματα που έχουν κερδίσει με σκληρή δουλειά σε διασκεδάσεις και προσωπικές απολαύσεις. Δε θα λυπηθούν να βγάλουν έξω όλη την παρέα τους και να κεράσουν, να διοργανώσουν πάρτι, ταξίδια και διακοπές για τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Εξάλλου για αυτό δουλεύουν σαν τα σκυλιά, για να απολαμβάνουν τους κόπους τους.

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top