Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα δυσκολευτείς να καταλάβεις τι σκέφτονται

Όλοι οι άνθρωποι δεν συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο

Όλοι οι άνθρωποι δεν συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο, δεν εκφράζονται όλοι πάντα ανοιχτά, ούτε αποκαλύπτουν τις σκέψεις τους στους άλλους.

Υπάρχουν εκείνοι που είναι ανοιχτά βιβλία κι εκείνοι που είναι πολύπλοκα παζλ και που για να καταλάβει κάποιος τι έχουν στο μυαλό τους, θα παιδευτεί πολύ.

Κάποιες φορές μάλιστα, μπορεί η συμπεριφορά τους να μη συνάδει με τα συναισθήματα τους. Να δείχνουν ας πούμε πολύ φιλικοί και προσβάσιμοι, αλλά να υποκρίνονται έναν τέτοιο ρόλο, ενώ στο μυαλό τους έχουν άλλα. Φυσικά όταν μιλάμε για μυαλό, σκέψεις, έκφραση, ο νους δεν πάει μόνο στα ζώδια, αλλά και στη θέση του Ερμή στον αστρολογικό χάρτη του καθενός. Ίσως μάλιστα η θέση του Ερμή να είναι πιο αποκαλυπτική γι’ αυτούς που εξωτερικεύουν τις ιδέες, τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους και γι’ αυτούς που τα κρατούν μόνο για τον εαυτό τους.

Κάποιες φορές η γλώσσα του σώματος μπορεί να λέει περισσότερα από τον λόγο κάποιου ή ακόμη κι ο τρόπος που κοιτάζει. Κάποιοι είναι σχεδόν διάφανοι και θα δείξουν τον ενθουσιασμό ή την απογοήτευση τους. Θα σου δώσουν να καταλάβεις αν σε γουστάρουν ή όχι. Και κάποιοι άλλοι προσπαθώντας να περιφρουρήσουν τις ευαισθησίες τους, αλλά και τους σκοπούς που έχουν στο μυαλό τους, θα έχουν μια παγωμένη έκφραση.

 Δείτε τα 4 ζώδια και τις 4 θέσεις του Ερμή που μπορεί να σας προκαλέσουν δυσκολία να τους «διαβάσετε» στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top