Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν αυτό το... περίεργο Σαββατοκύριακο

Μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις

Το Παρασκευοσαββατοκύριακο απλώνεται μπροστά μας κι είναι ένα ιδιαίτερα περίεργο γουηκέντ από αστρολογικής άποψης.

Ξεκινά στον απόηχο της Πανσελήνου στον Αιγόκερω και της δύσκολης όψης Αφροδίτης-Πλούτωνα που τη συνόδευσε, η οποία δημιουργεί ακόμη κραδασμούς στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές και μεγαλύτερη αγωνία για τις εξελίξεις σε κάποια ζώδια. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω την Παρασκευή και το Σάββατο μέχρι το απόγευμα και μετά θα πάρει θέση στον Υδροχόο για να βρεθεί ανάμεσα στα πυρά Κρόνου, Ουρανού και Άρη, δημιουργώντας ένα εύφλεκτο πλαίσιο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Ας δούμε όμως ποιοι είναι αυτοί που θα ζοριστούν περισσότερο και πρέπει να είναι προσεκτικοί τις ημέρες αυτές, για να μη διακινδυνεύσουν στις σχέσεις τους, αλλά και στις αποφάσεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν ο κυβερνήτης του ζωδίου σας εμπλέκεται σε όψη με τον σκοτεινό Πλούτωνα, τότε τα μυστικά βγαίνουν στη φόρα, τα παιχνίδια εξουσίας και δύναμης αφθονούν κι η αίσθηση ότι κάτι παίζεται πίσω από την πλάτη σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονη. Την Παρασκευή μπορεί να έχετε μια «επιφοίτηση» ή να προκύψει μια αποκάλυψη που μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη αστάθεια ή να σας αναγκάσει να ψάξετε ακόμη βαθύτερα για να δείτε τι ισχύει και τι όχι. Όλο αυτό περιστρέφεται γύρω από τον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας. Όπως φαίνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου δεν θα ξεκουραστείτε κι ούτε θα το περάσετε χαλαρά πίνοντας κοκτέιλ σε κάποια παραλία. Ακόμη και να συμβεί κάτι τέτοιο, το μυαλό σας θα ταξιδεύει κάπου αλλού σε σχέση με το που θα βρίσκεται το σώμα σας. Με τη Σελήνη στον τομέα της καριέρας και σε πολύ δύσκολες όψεις με Ουρανό, Κρόνο, Άρη, το νευρικό σας σύστημα μπορεί να ζοριστεί ιδιαίτερα. Προσέξτε σχέσεις κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά ακόμη και την υγεία σας. Μη ζορίζετε μόνοι σας τον εαυτό σας.

Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν το Σαββατοκύριακο 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top