Ηλιακή έκλειψη στις 10 Ιουνίου 2021: Πώς επηρεάζονται τα 12 ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Tι είπε η Άση Μπήλιου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» για την Ηλιακή έκλειψη στις 10 Ιουνίου 2021

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 πραγματοποιείται η πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς, που είναι και Νέα Σελήνη, στην 19η μοίρα των Διδύμων.

Είναι μια δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη, δηλαδή δεν θα σκοτεινιάσει εντελώς τον Ήλιο, καθώς η Σελήνη -που θα περάσει ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο- θα έχει μικρότερη διάμετρο λόγω απόστασης, αφήνοντας ένα δαχτυλίδι φωτός γύρω από τον Ήλιο.

Ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 07/06/2021 – 13/06/2021

Σχηματίζει σύνοδο με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη και ένα τετράγωνο με τον πλανήτη των ψευδαισθήσεων και των ονείρων, τον Ποσειδώνα. Όπως καταλαβαίνετε αυτό σημαίνει ότι θα βασιλεύει η σύγχυση, η παραπλάνηση, οι ψευδείς ειδήσεις, η εξαπάτηση, δεν θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε σωστά, να έχουμε σωστή κρίση και ίσως ωραιοποιούμε ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να κρύβουν άλλα πράγματα από πίσω.

Τα 3 ζώδια που δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία του δικού σας ζωδίου

Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη

Πάντα η Ηλιακή έκλειψη μας δίνει περισσότερη ενέργεια και μας κάνει να παίρνουμε πρωτοβουλίες. Οι Ηλιακές εκλείψεις είναι συνήθως δείκτες αλλαγών και φέρνουν το τέλος μιας κατάστασης, αλλά και την έναρξη μιας νέας. Δεν είμαστε τόσο συναισθηματικά ασταθείς, όπως με τις Σεληνιακές εκλείψεις και λόγω της Νέας Σελήνης μπορούμε να κάνουμε νέα σχέδια και να βάλουμε τέλος σε παλιές και τοξικές συνήθειες και πεποιθήσεις. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή, οπότε τώρα καταστρώνουμε τα σχέδια και τα βάζουμε σε εφαρμογή μόλις επιστρέψει στην ορθή πορεία του μετά τις 22/6.

Διαβάστε ποιους τομείς της ζωής σας θα επηρεάσει αλλά και ποια είναι τα 4 ζώδια που θα δουν αλλαγές

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top