Τα 3 ζώδια που δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία του δικού σας ζωδίου

Τι είναι αυτό που τραβάει σαν μαγνήτης κοντά σας συγκεκριμένα ζώδια;

Όσα είπε η Άση Μπήλιου στη «Φωλιά των Κου Κου» την Παρασκευή 4/6/2021

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που τραβάει σαν μαγνήτης κοντά σας συγκεκριμένα ζώδια; Γιατί σας πλησιάζουν ερωτικά τα ίδια ζώδια ξανά και ξανά; Γιατί τα προσελκύετε παρόλο που είστε τόσο διαφορετικοί;

Aυτά είναι τα 4 ζώδια που δε μετανιώνουν ποτέ για τις αποφάσεις τους

Σίγουρα δεν μπορούμε να ελέγξουμε το ποιον θα γοητεύσουμε και με ποιον θα έχουμε χημεία. Οι παράγοντες της ερωτικής έλξης είναι πάρα πολλοί και οι επιλογές μας μπορεί να βασίζονται είτε σε ανθρώπους που έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα είτε σε αυτούς που έχουν το κομμάτι που μας λείπει και οι οποίοι μπορούν να μας συμπληρώσουν.

ζωδια ερωτας

Σίγουρα τα ζώδια που μοιράζονται το ίδιο στοιχείο, δηλαδή γη, φωτιά, αέρα και νερό, έχουν πολλά κοινά και λειτουργούν πιο αρμονικά μεταξύ τους. Τα ζώδια της φωτιάς: Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, είναι παθιασμένα, δημιουργικά και φιλόδοξα. Τα ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, είναι επικοινωνιακά, κοινωνικά και λειτουργούν με βάση τη λογική. Τα ζώδια της γης: Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, ακολουθούν τις υλικές τους επιθυμίες, είναι γειωμένα και κάνουν σταθερά βήματα. Ενώ τα ζώδια του νερού: Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, λειτουργούν διαισθητικά και είναι ευαίσθητα και συναισθηματικά. Αυτά τα κοινά τους γνωρίσματα τους έλκουν μεταξύ τους και τους κάνουν να μπορούν να συνεννοηθούν και να τραβήξουν μια κοινή πορεία.

Όμως πολλές φορές και τα αντίθετα έλκονται. Μπορεί να μας ελκύει ένας άνθρωπος πολύ διαφορετικός και να έρθει να… κουμπώσει ως το άλλο μας μισό, να συμπληρώσει τα κομμάτια που μας λείπουν, να μας βγάλει από τη ζώνη της άνεσης μας, δείχνοντας μας άλλα μονοπάτια. Το ότι μας έλκει ένας άνθρωπος δεν πάει να πει ότι είναι και ο ιδανικός μας σύντροφός, ούτε ότι είμαστε εμείς το καλύτερο γι’ αυτούς. Εξηγεί όμως γιατί γνωρίζουμε και έχουμε στον κύκλο μας συνεχώς ανθρώπους που εκπροσωπούν συγκεκριμένα ζώδια.

Δείτε τα 3 ζώδια που δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία του δικού σας ζωδίου στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top