Aυτά είναι τα 4 ζώδια που δε μετανιώνουν ποτέ για τις αποφάσεις τους

Σπάνια θα εύχονταν να γύρναγαν τον χρόνο πίσω

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Πόσες φορές έχετε πει τις φράσεις «αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα τα είχα κάνει αλλιώς», «δεν έπρεπε να είχα πάρει αυτή την απόφαση», «αν είχα πει αυτό, τώρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά»… Μήπως ζείτε πάντα με την αμφιβολία φωλιασμένη στο μυαλό σας και όταν τα πράγματα πάνε στραβά μετανιώνετε για τις αποφάσεις σας και κατηγορείτε τον εαυτό σας; Ή μήπως είστε από αυτούς που υποστηρίζουν τις επιλογές τους, έστω και αν τους οδήγησαν σε λάθος μονοπάτια και προχωρούν μπροστά χωρίς να αυτομαστιγώνονται, αλλά συλλέγοντας τις εμπειρίες και μετουσιώνοντας τες σε γνώση.

Tέσσερα ζευγάρια ζωδίων που ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος

Κανείς δεν μπορεί να παίρνει μόνο σωστές αποφάσεις, διότι κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι τα δεδομένα στο μέλλον και αν αυτό που έχει επιλέξει θα του βγει σε καλό ή κακό. Όμως το να ζεις με τον φόβο της αποτυχίας και να αποφεύγεις να παίρνεις «ρίσκα» μπορεί από τη μία να σε γλιτώσει από κακοτοπιές, αλλά σίγουρα θα σου στερήσει πολλά… Δεν λέω να ζούμε δίχως να υπάρχει αύριο, αλλά και να είμαστε όλη μέρα με την αμφιβολία και να αναμασάμε «δεν έπρεπε να κάνω αυτό και εκείνο» δεν βγάζει πουθενά. Ίσως θα πρέπει να θυμηθούμε το κίνητρο που είχαμε για όλες τις αποφάσεις μας και μετά να αρχίσουμε να κριτικάρουμε τους άλλους ή τον εαυτό μας.

Διαβάστε την κατάταξη των ζωδίων από αυτούς που δεν μετανιώνουν για τις αποφάσεις τους μέχρι εκείνους που κατηγορούν τον εαυτό τους

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top