Ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 07/06/2021 – 13/06/2021

Από την αστρολόγο Άση Μπήλιου

Όσα είπε η Άση Μπήλιου στη «Φωλιά των Κου Κου» την Παρασκευή 4/6/2021
 

Η κυρίαρχη επιρροή της εβδομάδας είναι σαφώς η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Οι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών και συνήθως οι Ηλιακές σηματοδοτούν νέες ενάρξεις στη ζωή μας. Στο ζώδιο των Διδύμων η έκλειψη μας καλεί να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τον τρόπο που επικοινωνούμε.

ερωτικές προβλέψεις

Οι πιο στενές όψεις της έκλειψης είναι η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που δημιουργούν μια περίεργη κατάσταση σύγχυσης, μη επιτρέποντας μας να δούμε ρεαλιστικά την προσωπική μας ζωή και να αποτιμήσουμε σωστά τις σχέσεις μας, γι’ αυτό μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε δηλώσεις και αλλαγές εκείνες τις μέρες.

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στους άλλους και πάρτε τις τελεσίδικες αποφάσεις σας μετά τη λήξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Την Παρασκευή 11/6 ο Άρης προχωρά στον Λέοντα κάνοντας τον έρωτα, τις επιθυμίες μας, αλλά και τις πιο διασκεδαστικές πλευρές της ζωής προτεραιότητα για το επόμενο διάστημα.

Την Κυριακή η Αφροδίτη σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, μια θετική όψη που ευνοεί τις εκπλήξεις, τα απρόσμενα δώρα και τις ξαφνικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και ερωτικής διάθεσης.

Δείτε αναλυτικά τις ερωτικές προλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top