Oι ερωτικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας

Τι αλλαγές θα δει το κάθε ζώδιο

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι είπε η Άση Μπήλιου για τις πλανητικές αλλαγές αυτής της εβδομάδας στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου

Με αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό ξεκινά η εβδομάδα, αλλά και με σημαντικές όψεις, που θα διαφοροποιήσουν αρκετά τα θέματα των σχέσεων καθώς η Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα ενεργή σε αυτές τις όψεις. Μολονότι παραμένει στο ζώδιο που αγαπά ιδιαίτερα, το ζώδιο της διακυβέρνησης της τον Ταύρο, συναντά μπροστά της το δίδυμο του Ουρανού και του Κρόνου.

Nα βγεις ραντεβού με Ζυγό, Τοξότη ή Ιχθύ;

Η συνάντηση με τον Ουρανό στις 23/4 είναι αυτό που λέμε στην αστρολογία ότι ανοίγει η «πύλη του απρόβλεπτου»! Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα επαναστατήσει ο Ουρανός και τι θα κάνει, ώστε να είσαι βέβαιος για το απρόοπτο που μπορεί να φέρει. Μπορεί να δείξει έναν κεραυνοβόλο έρωτα, μια απρόσμενη γνωριμία, μέχρι έναν ξαφνικό χωρισμό ή έναν χωρισμό διότι οι συνθήκες τον επιβάλλουν. Ή εκεί που νομίζεις ότι αυτός-ή που σου αρέσει δεν ενδιαφέρεται, ξαφνικά σου δείχνει το αντίθετο.

Πέντε γυναίκες του ζωδιακού κύκλου που «τρελαίνουν» τους άντρες

Την ίδια μέρα, που έχουμε τη συνάντηση Αφροδίτης-Ουρανού, περνά στον Καρκίνο ο Άρης! Σε αυτή τη θέση ο Άρης γίνεται πιο συναισθηματικός, δείχνει ένα πιο ευαίσθητο πρόσωπο και θέλει οι συναισθηματικές του ανάγκες να καλύπτονται. Προϋπόθεση για την ερωτική του δραστηριότητα είναι να νιώθει πρώτα σιγουριά και ασφάλεια στη σχέση. Οι «ανοιχτές» σχέσεις χωρίς συναισθηματικό υπόβαθρο και δέσμευση δεν του ταιριάζουν, οπότε δεν θα τις επιδιώκει. Η εβδομάδα κλείνει με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Αυτή η συνάντηση δείχνει πολλές φορές εμπόδια στο κυνήγι της ευτυχίας, μας κάνει να συνειδητοποιούμε τον φθοροποιό χρόνο στις μακρές σχέσεις μας και φυσικά διδάσκει ότι η αληθινή αγάπη χρειάζεται προσπάθεια, δουλειά κι από τις δυο πλευρές και κυρίως αφοσίωση. Ο Κρόνος στις σχέσεις λειτουργεί σαν κόλλα ή διαλύτης. Τις σχέσεις με υπόβαθρο τις δυναμώνει ακόμη περισσότερο. Τις σχέσεις που δεν πατούν γερά μπορεί να τις διαλύσει. Από τις όψεις Αφροδίτης-Ουρανού-Κρόνου επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε Ήλιο, Ωροσκόπο ή Αφροδίτη από τις 9 έως τις 13 μοίρες των ζωδίων του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ 

Πηγή:www.asibiliou.gr 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top