Nα βγεις ραντεβού με Ζυγό, Τοξότη ή Ιχθύ;

Τι να περιμένεις από κάθε ζώδιο

ραντεβού

Έχεις ραντεβού με τη νέα σου γνωριμία αλλά δεν ξέρεις τι να περιμένεις ή δεν έχεις ιδέα για το πώς θα σου φερθεί ή για το πώς θα περιμένει να του συμπεριφερθείς, ζητήσαμε τη βοήθεια της αστρολογίας και σου δίνουμε μερικά hints. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε ζώδιο μπορεί να σου διδάξει κάτι διαφορετικό για την αγάπη και το σεξ:

ΚΡΙΟΣ

Το να βγεις με έναν Κριό μπορεί να είναι μια πολωτική εμπειρία. Από τη φύση του, ο Κριός είναι επιθετικός, άμεσος και παρορμητικός. Δεν του αρέσει να περιμένει και είναι πάντα τολμηρός. Ωστόσο, το πιο υπέροχο πράγμα που μπορεί να μάθεις από το dating με έναν Κριό είναι το να αρχίζεις να εφαρμόζεις τον κανόνα «ή δυνατό ναι ή βροντερό όχι» στη ρομαντική σου ζωή. Εάν δεν είσαι ενθουσιασμένη για να συνδεθείς με κάποιον, γιατί σπαταλάς τον χρόνο σου και το δικό του; Εάν η γνωριμία σας δεν σε κάνει να θες να κάνεις τη σχέση σας προτεραιότητα, πέρνα στον επόμενο!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο αισθησιακός Ταύρος είναι ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια – με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ευχαρίστησης. Ως ζώδιο της γης, ο Ταύρος επικεντρώνεται πολύ στην καλή ζωή — μιλάμε για καλό φαγητό, μια ονειρική ατμόσφαιρα και, ναι, σεξ. Ο Ταύρος λαχταρά την αρμονία και τη σταθερότητα, οπότε το dating μαζί του μπορεί να είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Δεν θέλει να βιάσει τα πράγματα, προτιμά να επιβραδύνει και να απολαύσει τη γεύση ενός επιδόρπιου ή την αίσθηση του μασάζ στο λαιμό σου. Ενώ αυτό μπορεί να απογοητεύσει ορισμένα ζώδια, η γνωριμία με έναν Ταύρο σου διδάσκει να αφιερώνεις το χρόνο σου και να τον απολαμβάνεις.

Πέντε γυναίκες του ζωδιακού κύκλου που «τρελαίνουν» τους άντρες

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λαχταράς έναν ανεμοστρόβιλο; Γνώρισε ένα Δίδυμο. Κυβερνημένος από τον πνευματικό Ερμή, αυτό το ζώδιο απαιτεί συνεχή διέγερση, νέο περιβάλλον και πολλές συζητήσεις. Η γνωριμία με έναν Δίδυμο σου διδάσκει ότι χρειάζεται μια διανοητική σύνδεση για να διατηρήσεις τη σχέση σου. Η εκμάθηση της επικοινωνίας είναι κορυφαία προτεραιότητα και δεν χρειάζεται τα πάντα να αφορούν τα συναισθήματα 24/7. Μπορείς επίσης να μιλήσεις για ό,τι είναι στο μυαλό σου - ακόμα κι αν είναι ένα challenge του TikTok, αξίζει να το μοιραστείς μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετοιμάσου να μπεις στα βαθιά όταν η γνωριμία σου αφορά έναν Καρκίνο! Καθώς μισεί το επιφανειακό και έχει βαθιά ανάγκη για άνεση, πίστη και συναισθηματική ασφάλεια. Οι Καρκίνοι θα ανοίξουν αργά αλλά με ειλικρίνεια την καρδιά τους σε σένα - και αναμένουν το ίδιο σε αντάλλαγμα. Η εμπιστοσύνη είναι εξαιρετικά σημαντική σε οποιαδήποτε σχέση, αλλά ειδικά με έναν Καρκίνο. Και παρόλο που η εμπιστοσύνη χρειάζεται χρόνο και δουλειά για να χτιστεί, αξίζει τον κόπο, γιατί η συναισθηματική και υποστηρικτική παρουσία ενός Καρκίνου είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορείς να ζήσεις.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων λαχταρά πάνω απ' όλα το πάθος. Βλέπει τη ρομαντική του ζωή ως μια επική ιστορία αγάπης. Ο Λέων επιδεικνύει την αγάπη του για τον σύντροφό του και αναμένει το ίδιο σε αντάλλαγμα. Το dating με έναν Λέοντα μοιάζει με μια παράσταση πυροτεχνημάτων - η αποπλάνηση, η τέχνη της σαγήνης, οι συναντήσεις και το σεξ θα γράψουν στη μνήμη σου. Με τον Ήλιο ως κυβερνήτη τους, τα Λιοντάρια αναμένουν να λατρεύονται. Το Romancing a Leo σου διδάσκει ότι πρέπει να ακούς την καρδιά σου. Μην φοβάσαι να είσαι τολμηρή για την αγάπη σου - και ίσως να ζήσεις τελικά μια επική ιστορία αγάπης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο πρακτικός Παρθένος έχει πολλά να διδάξει στον κόσμο για την αγάπη. Κυριαρχούμενο από τον Ερμή, αυτό το γήινο ζώδιο αφορά τον προγραμματισμό από το Α έως το Ω και επικεντρώνεται στο τι μπορεί να φέρει σε μια σχέση παρά σε αυτό που μπορεί να του δώσεις. Οι Παρθένοι προσέχουν τις λεπτομέρειες που οι άλλοι προσπερνούν και όταν προσφέρουν προτάσεις, προσπαθούν πραγματικά να βελτιώσουν τη ζωή σου. Με το dating ενός Παρθένου, μαθαίνεις να παραδίδεις τον έλεγχο και να τον αφήνεις να σε καθοδηγεί. Όσο πιο γρήγορα μπορείς να αποδεχτείς κάποιον που θέλει να σε φροντίσει, τόσο πιο γρήγορα μπορείς να απολαύσεις τα συναισθήματα υποστήριξης και ασφάλειας που θα σου προσφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Η γνωριμία με έναν Ζυγό σου διδάσκει ότι μια σχέση συντροφικότητας αφορά την ισότητα. Η εξεύρεση της ισορροπίας είναι σημαντική επειδή όλες οι σχέσεις απαιτούν μια ανταλλαγή ενέργειας. Είναι ζωτικής σημασίας το να εμπιστευτείς κάποιον που δίνει προτεραιότητα στη σχέση αντί να κάνει εσένα - ή τον εαυτό του - προτεραιότητα. Ο Ζυγός εργάζεται ως ομάδα αντί να βλέπει κάθε άτομο ως ανεξάρτητο κομμάτι. Όταν βγαίνεις με ένα Ζυγό, είστε μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έντονος Σκορπιός είναι ένας από τους πιο παθιασμένους εραστές του ζωδιακού κύκλου. Ως σημάδι νερού, τα συναισθήματά του τρέχουν τόσο βαθιά όσο ο ωκεανός. Ωστόσο, δεδομένου ότι κυβερνάται από τον Άρη, αυτό το ζώδιο έχει επίσης ένα φλογερό στοιχείο. Βασικά, για τον Σκορπιό, είναι όλα ή τίποτα. Δεν υπάρχουν αποχρώσεις του γκρι – ή ναι ή όχι. Μαζί ή χωριστά. Τώρα ή ποτέ. Αν και αυτό μπορεί να εκφοβίσει μερικούς ανθρώπους, η γνωριμία με έναν Σκορπιό σου διδάσκει ότι τα παιχνίδια και η αβεβαιότητα δεν βοηθούν κανέναν. Είναι καλύτερα να έχεις σαφείς προθέσεις και όρια, παρά να αναρωτιέσαι πόσες ώρες πρέπει να περιμένεις πριν να στείλεις μήνυμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους περιπετειώδεις Τοξότες, το ειδύλλιο αφορά το ταξίδι, όχι τον προορισμό. Ως ζώδιο φωτιάς, ο Τοξότης λαχταρά πάθος, ενθουσιασμό και συνεχή δραστηριότητα. Με κυβερνήτη τον Δία, αναζητά πάντα νέους ορίζοντες. Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να κάνει τον Τοξότη να φαίνεται ανήσυχος, αλλά από την άλλη, του δίνει το θάρρος να βιώσει όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Γνωστός για την αυθόρμητη και παρορμητική του φύση, ο Τοξότης έχει να κάνει με το να βιώνει τη στιγμή. Το dating με έναν Τοξότη σου διδάσκει να μην ανησυχείς για το πού πηγαίνει η σχέση αλλά να ζήσεις στο τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ισχυρός και ανθεκτικός Αιγόκερως πλησιάζει τη ζωή με ένα σχέδιο και δεν φοβάται τη σκληρή δουλειά. Αυτό ισχύει και για τη ρομαντική του ζωή - ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει. Συχνά ξεκινά μια συζήτηση για το τι ψάχνει σε μια σχέση από νωρίς. Εάν οι στόχοι σας είναι ευθυγραμμισμένοι, θα προχωρήσει. Ο Αιγόκερως είναι ένα γήινο ζώδιο, που κυβερνάται από τον Κρόνο, που σημαίνει ότι εκτιμά τη μακροζωία, τη συνέπεια και την πρακτικότητα. Ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα που μπορείς να μάθεις από τον Αιγόκερω είναι να δεις τι θέλεις από τη ζωή σου - και να καταλάβεις πώς μια ρομαντική σχέση ταιριάζει σε αυτήν την εξίσωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανεξάρτητος και μοναδικός Υδροχόος δεν είναι το είδος του εραστή που θα χωρέσει σε ένα κουτί. Το dating ενός Υδροχόου σου διδάσκει να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου, να επαναπροσδιορίσεις τα όριά σου και να επεκτείνεις τις ιδέες σου, καλά, τα πάντα. Μπορείς ακόμη και να είσαι αρκετά θαρραλέα για να δοκιμάσεις μια γνωριμία έξω από τον «κανονικό τύπο» σου και να συνειδητοποιήσεις πώς να αντιμετωπίζεις διαφορετικά είδη ανθρώπων. Πάνω απ' όλα, η γνωριμία ενός Υδροχόου σε μαθαίνει να βιώνεις νέα πράγματα και να επαναπροσδιορίζεις τις προσδοκίες σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ονειροπόλος Ιχθύς είναι ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια. Ως ζώδιο του νερού, ο Ιχθύς είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και επιθυμεί βαθιές συνδέσεις. Με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, έναν πλανήτη φαντασίας και ψευδαίσθησης, οπότε ενώ είναι ικανός για μαγευτική αγάπη, μπορεί επίσης να χαθεί σε μια φαντασίωση και να ερωτευτεί την ιδέα της αγάπης. Ωστόσο, η αιώνια αισιοδοξία του έχει πραγματικά ακαταμάχητη ιδιότητα που τον κάνουν τόσο αξέχαστο και διασκεδαστικό. Πάνω απ' όλα, το dating με έναν Ιχθύ αναδεικνύει τον ρομαντισμό σε τέχνη.

Συντάκτης: Αγγελική Λάλου

Πηγή:www.allyou.gr 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top