Πες μου το ζώδιό του να σου πω αν προσποιείται τον αδιάφορο

Πρόκειται για σχέδιο στρατηγικής που εφαρμόζουν στις σχέσεις τους

ζώδια που το παίζουν αδιάφορα

Στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο αδιάφοροι. Απλώς ξέρουν να προσποιούνται καλά. Ή το κάνουν ως μέτρο αυτοπροστασίας.

Ζυγός

Το «παίζει» πολύ ψύχραιμος όταν πρέπει να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, όμως η ψυχή του ξέρει τι περνάει. Όπως και να ‘χει, αν ο κόσμος γύρω σας καίγεται και ο Ζυγός δείχνει απίστευτα αδιάφορος, να ξέρετε πως αυτή είναι η άμυνά του. 

Καρκίνος

Είναι πολύ ευαίσθητος και αδιαφορεί για να προστατευτεί. Δεν θέλει να ρισκάρει και να πληγωθεί. Προτιμά να αδιαφορεί, παρά να δείξει ενδιαφέρον. Επίσης, αν τον πλήγωσες, του είναι πολύ δύσκολο να σε εμπιστευτεί ξανά. 

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους!

Αιγόκερως

Αδιάφορο δεν θα τον έλεγες σε καμία περίπτωση, όμως, ξέρει εξαιρετικά να τον παριστάνει, για να σε παίξει. Θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου κι όταν νιώσει πως δεν ασχολείσαι μαζί του όσο θα ήθελε, χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να τραβήξει το ενδιαφέρον σου. 

Ταύρος

Αν πλήγωσες τον Ταύρο, μην περιμένεις να σου δώσει σημασία. Θα αδιαφορήσει εντελώς αν του έκανες τη καρδιά κομμάτια. Αυτό το ζώδιο δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει αυτό που του έκανες και τον πλήγωσε. Αν πρόκειται για απιστία, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σε συγχωρέσει και να σου δώσει δεύτερη ευκαιρία. Ο Ταύρος δύσκολα εμπιστεύεται τους γύρω του κι αν τον προδώσεις, δεν το ξεχνάει ποτέ. 

Ποια ζευγάρια του ίδιου ζωδίου είναι τα πιο πετυχημένα

Σκορπιός

Η αδιαφορία είναι μία από τις στρατηγικές του Σκορπιού. Τώρα πως τα καταφέρνει και να αδιαφορεί και να σε σαγηνεύει ταυτόχρονα, κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει. Επίσης, ο Σκορπιός δεν πρόκειται ποτέ να σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία αν τον πρόδωσες ή αν τον πλήγωσες. Ούτε μία στο δισεκατομμύριο! 

Επιμέλεια: Mylife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top