Tηλεργασία: Πέντε tips που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Θα είσαι χαρούμενος/η και θα αποδίδεις και καλύτερα

τηλεργασία

Η πανδημία του κορωνοϊού, ανάγκασε πολλές επιχειρήσεις να δουλεύουν από το σπίτι και εσύ δεν ξέρεις πώς να προσαρμοστείς στη νέα πραγματικότητα αλλά και πώς να συνεχίσεις να είσαι αποδοτική.

Ε, και εμείς τι είμαστε εδώ; Για να σε βοηθήσουμε να δουλεύεις καλύτερα από το σπίτι σου, αλλά και να νιώθεις καλά με αυτό! 

Feng Shui:Τοποθετήστε σωστά τα αντικείμενα και διώξτε την αρνητική ενέργεια

Παρακάτω ακολουθούν self-care συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς την αβεβαιότητα, το χρόνο και τις υποχρεώσεις σου: 

Φρόντισε το σώμα σου 

Σήκω σε τακτικά χρονικά διαστήματα και κάνε διατάσεις για να βοηθήσεις τους μύες σου να ξεπιαστούν. 

Σκέψεις που πρέπει να κάνεις για να νιώθεις δυνατή


Διαμόρφωσε το χώρο σου 

Διάλεξε ένα χώρο του σπιτιού και διαμόρφωσε τον κατάλληλα, έχοντας κοντά σου όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι αποδοτική. 

Προετοίμασε τα γεύματα σου

Φρόντισε να έχεις ετοιμάσει το φαγητό σου από την προηγούμενη ή να έχεις υπολογίσει τον χρόνο σου για να μαγειρέψεις κάτι, ώστε να μην φας έτοιμα φαγητά ή να καταλήξεις πάλι στο τοστ. 

Ενυδάτωση! 

Το πιο σημαντικό είναι η ενυδάτωση και μπορείς εύκολα να την πετύχεις! Φρόντισε να έχεις δίπλα σου μπουκαλάκι με νερό ώστε να πίνεις καθώς δουλεύεις. Επίσης μπορείς να φτιάξεις τσάι ή να προσθέσεις στο νερό σου αγγουράκι ή φρούτα για περισσότερη γεύση. 

Φρόντισε το μυαλό σου 

Κάνε μικρά 5 λεπτά διαλλείματα για να ακούσεις ένα τραγούδι που σε ηρεμεί, να βγεις λίγο στην αυλή να πάρεις λίγο αέρα και να ποτίσεις τα λουλούδια σου ή να μιλήσεις με μια φίλη σου στο τηλέφωνο. Τα μικρά και σύντομα διαλείμματα θα σε βοηθήσουν να είσαι πιο αποδοτική και αποτελεσματική στην εργασία σου.

Επιμέλεια: Ζώη Αυγουστή

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top