Γιατί δεν πρέπει να το παρακάνεις φέτος με τις προσδοκίες

Όταν δεν πραγματοποιούνται συνήθως απογοητευόμαστε

προσδοκίες για το 2021

Άλλο να είσαι συγκρατημένα αισιόδοξη και άλλο να έχεις την ψευδαίσθηση πως το κακό που μας βρήκε το 2020, ως δια μαγείας, θα διορθωθεί με τη μια. Είναι καλό να θέτεις στόχους και είναι υγεία να κάνεις όνειρα, αλλά επίσης είναι σημαντικό να κρατάς μικρό καλάθι. Μην το παρακάνεις με τις προσδοκίες.

Όλοι προσδοκούμε και αδημονούμε η αλήθεια, να αλλάξουν τα πράγματα για όλους μας προς το καλύτερο. Αν πατάς γερά τα πόδια σου στη γη, ξέρεις πως δεν είναι εύκολο, γιατί όλα είναι αλυσίδα και με την πανδημία κανείς δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος. Όλοι έχουμε επηρεαστεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. 

Aυτά είναι τα ζώδια που θέλουν να καθορίζουν τα πάντα στη ζωή των άλλων

Το ότι άλλαξε ημερολογιακά τουλάχιστον η χρονιά, δε σημαίνει πως θα φτιάξουν όλα. Γι΄αυτό είναι σημαντικό να είσαι ρεαλίστρια και να μην έχεις αυξημένες προσδοκίες. Γιατί όπως μάθαμε όλοι το 2020 με πικρό τρόπο, τίποτα δεν είναι δεδομένο και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. 

Εννοείται πως σκοπός μας δεν είναι να σου μαυρίσουμε την ψυχή μέρα που είναι, αλλά εν μέρει να σε αφυπνίσουμε. Γιατί οι προσδοκίες συνήθως οδηγούν στην απογοήτευση. 

Couple goals: Πώς θα βελτιώσετε τη σχέση σας τη νέα χρονιά

Παράλληλα, το "βάρος" των προσδοκιών που έχεις από τον εαυτό σου και από τους άλλους, καμιά φορά, είναι ασήκωτο. Να είσαι πιο ελαστική με σένα και με τους άλλους. Όλοι έχουμε δικαίωμα στα λάθη. Μην το ξεχνάς αυτό και προχώρα με συγκρατημένη αισιοδοξία να ζήσεις στο φουλ το 2021! 

Επιμέλεια: Mylife Team

Πηγή: www.mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top