Μήπως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από τη σχέση σου;

Αυτές οι κινήσεις ίσως και να είναι σωτήριες!

ζευγάρι/ Unsplash

Ένας άγραφος κανόνας στον έρωτα, λέει πως κάθε σχέση που έχει 5 βασικά θετικά στοιχεία, αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο σήμερα σου προτείνουμε το… διάλειμμα.

Όταν πραγματικά σε ενδιαφέρει μία σχέση, και θέλεις να επενδύσεις πάνω σε αυτή, μπορεί να αποδεχθεί σωτήριο ένα μικρό διάλειμμα και σου παρουσιάζουμε το γιατί: 

Tρία tips για να γίνεις ακαταμάχητη!

Σου λείπει; 

Η αλήθεια είναι ότι η καθημερινή τριβή, κάνει κακό σε πολλά πράγματα, ένα από τα οποία είναι και η σχέση. Κρατώντας απόσταση για κάποιο διάστημα, δίνεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να πεθυμήσει τον άλλο, και φυσικά να τον αναζητήσει. Σε περίπτωση λοιπόν που αρχίσει να σου λείπει από τις πρώτες μέρες, είσαι σε καλό δρόμο. 

Ας το σκεφτούμε….

Τι θέλεις πραγματικά από τη ζωή και τη σχέση σου (καλά αυτό είναι ένα ερώτημα που πλανάται χρόνια τώρα, αλλά τουλάχιστον μπορείς να προσπαθήσεις). Θέλεις πραγματικά να είσαι σε σχέση, ή περνάς τέλεια με τη νέα εργένικη ζωή σου; Αν συμβαίνει το δεύτερο, μάλλον δεν είσαι έτοιμη για επανασύνδεση. Για την ακρίβεια είσαι έτοιμη για χωρισμό.

Tips για να κοιμάσαι καλά και να ξυπνάς ξεκούραστα

Φλερτ; 

Και μπορεί αυτό είτε να σου αρέσει, είτε όχι. Πρακτικά, είσαι ελεύθερη να κάνεις ό, τι θέλεις. Αν το κάνεις, και σου αρέσει, και θέλεις κι άλλο, τότε κορίτσι μου χώρισέ τον οριστικά τον άνθρωπο να ησυχάσει αυτός να ησυχάσεις κι εσύ. Αν νιώθεις περίεργα και μόνο στη σκέψη, και για σένα είναι αυτός και άλλος κανένας, τότε μάλλον αιτία της κρίσης δεν είναι ότι θέλεις να κάνεις σεξ με κάποιον άλλο. 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top