Κάρμα και Δεσμοί Σελήνης: Πώς επηρεάζουν κάθε ζώδιο;

Όταν το Κάρμα παίζει παιχνίδια με τη ζωή μας!

Κάρμα: Πώς Θα Μας Επηρεάσουν Οι Δεσμοί Της Σελήνης

Η Άση Μπήλιου μας εξηγεί πώς θα μας επηρεάσουν οι Δεσμοί της Σελήνης (Κάρμα) μέχρι τον Ιανουάριο του 2022; Τον Μάιο του 2020 οι Δεσμοί της Σελήνης (γνωστοί και ως Κάρμα) πέρασαν στον άξονα Διδύμων–Τοξότη. Σε αυτό τον άξονα ξεκίνησαν οι εκλείψεις από τον Ιούνιο του 2020 και θα συνεχιστούν μέχρι το 2022.

Την τελευταία φορά που οι Δεσμοί της Σελήνης υπήρξαν στην ίδια θέση, ήταν πριν από 19 χρόνια το φθινόπωρο του 2001 μέχρι το 2003.

Δίδυμοι Πύργοι και κορωνοϊός

«Ο άξονας Διδύμων–Τοξότη είναι ο άξονας της επικοινωνίας, των ταξιδιών, των διεθνών σχέσεων. Το καλοκαίρι του 2001 είχαμε μια παρόμοια συνθήκη αστρολογικά, με αυτή που βιώνουμε φέτος. Τότε, ο Κρόνος από τους Διδύμους σχημάτισε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Τοξότη.

Στις 11 Σεπτεμβρίου η τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο του εμπορίου στην Νέα Υόρκη, στους Δίδυμους Πύργους, άλλαξε την ιστορία της αεροπλοΐας και όχι μόνο, για πάντα. Χρειάστηκε να περάσει χρόνος για να εμπιστευθούμε ξανά αυτό το μέσο, που μας φέρνει τόσο κοντά με τους ανθρώπους σε άλλα πλάτη και μήκη της γης και να σβήσει η εικόνα της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους από το μυαλό μας. Φέτος, ο Κρόνος σχημάτισε σύνοδο με τον Πλούτωνα, όπως έχω επεξηγήσει αναλυτικά στο άρθρο μου για τον κορωνοϊό», γράφει η Άση Μπήλιου.

Διαβάστε πώς επηρεάζουν οι δεσμοί της Σελήνης την προσωπική μας ζωή
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top