Γιατί είναι καλό να μείνεις μόνη σου μετά από έναν χωρισμό

Μπορείς να περάσεις καλά και μόνη σου

χωρισμός-ζευγάρι

Xώρισες και η πρώτη σου αντίδραση είναι πως δε θα κάτσεις να σκάσεις. Και μπράβο σου. Ωστόσο, μην βιαστείς να πέσεις με τα μούτρα στον επόμενο, γιατί όλα οδηγούν πως δε θα έχει ευτυχή κατάληξη.

Η βαρεμάρα τελικά ίσως σε πηγαίνει μπροστά

Πάρε τον χρόνο σου να συνειδητοποιήσει τον χωρισμό 

Ακόμη και αν η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σου, πάλι χρειάζεσαι χρόνο αναπροσαρμογής. Να χωνέψεις πως με αυτόν τον άνθρωπο έχετε τραβήξει πια χωριστούς δρόμους και να βιώσεις όλα τα στάδια του χωρισμού, μεταξύ αυτών του πόνου και τους κλάματος.

Tι ερωτήσεις να του κάνεις για να σ’ ερωτευτεί!

Δες τι θες από τώρα και στο εξής στη ζωή σου 

Όντως, χρειάζεσαι να είσαι σε μια σχέση ή θα σου κάνει καλό να μείνεις ένα διάστημα ελεύθερη και ωραία. Το δεύτερο δεν προϋποθέτει σε καμία περίπτωση ότι θα μονάσεις. Μπορείς κάλλιστα να βγαίνεις με όποιον σου αρέσει, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις. Παράλληλα, αν καταλήξεις ότι θες έναν άνθρωπο στο πλευρό σου, ψάξε μέσα σου να δεις τι είναι αυτό που θα σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη και κυνήγα το. 

Βρες τον εαυτό σου 

Αν ήσουν σε μια μακροχρόνια σχέση ή σε μια σχέση που ένιωθες ότι κάπου έχασες εσένα την ίδια, κάνε ένα διάλειμμα να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου. Δες το ως μια ευκαιρία να συνδεθείς με τον εσώτερο ευατό σου και να περάσεις καλά με σένα, ώστε να σε αγαπήσεις ακόμη περισσότερο. Παράλληλα, είναι μια ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με φίλους και οικογένεια, και γενικώς να κάνεις πράγματα που για τον ά ή β' λόγο αμέλησες. Απόλαυσε την ανεξαρτησία σου στο έπακρο προτού αποφασίσεις πως ήρθε η ώρα να δεσμευτείς ξανά. 

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top