Θα κάνετε το πρώτο σας ταξίδι μαζί; Tips για να περάσετε τέλεια

Πώς οι στιγμές να γίνουν τόσο μαγικές όσο τις φαντάζεσαι

πρώτες διακοπές με το αγόρι

Είναι η πρώτη φορά φέτος που θα κάνετε μαζί διακοπές, και τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για σένα! Είναι κι αυτός ο κορωνοϊός που υπάρχει στις ζωές μας και που πρέπει να ακολουθείς κανόνες και αποστάσεις, είναι και το ότι θέλεις να περάσεις τέλεια μαζί του χωρίς να βαρεθείς στιγμή.

Δώσε σημασία στον τρόπο που μιλάς

Οι πρώτες σας διακοπές ως ζευγάρι λοιπόν, και ή που θα τις θυμάσαι για πάντα με αγάπη ή που θα θέλεις να σβήσεις κάθε σπιθαμή ανάμνησης από το μυαλό σου. Τι μπορείς να κάνεις για να διασφαλίσεις ότι θα περάσεις αξέχαστα στην πρώτη σας εξόρμηση;

Παρακάτω θα δεις μερικά tips που μπορείς να ακολουθήσεις για να είναι οι διακοπές σας τόσο μαγικές όσο τις φαντάζεσαι.

Τα χαρακτηριστικά των ψεύτικων φίλων

1. Συζήτησε μαζί του για τις κοινές σας διακοπές πριν φύγετε για τον προορισμό που έχετε κλείσει. Είναι σημαντικό να βγάλετε ένα πρόγραμμα που θα αφορά στο τι θα κάνετε στο περίπου. Είναι προτιμότερο να γνωρίζεις από πριν, για παράδειγμα, ότι ο αγαπημένος σου δεν αγαπάει ιδιαίτερα τη θάλασσα, ώστε να κανονίσετε το πρόγραμμά σας ανάλογα και να είστε και οι δύο happy!

2. Κάνε κάποιους συμβιβασμούς αλλά ταυτόχρονα διεκδίκησε κάποια πράγματα που σου αρέσει να κάνεις στις διακοπές σου. Δεν είναι ωραίο ν' ακολουθεί ο ένας πάντα το πρόγραμμα του άλλου. 

3. Στις διακοπές, συνήθως συμβαίνουν και απρόοπτα! Είναι σημαντικό να μη χάσεις το κέφι σου και να διασκεδάζεις ακόμα και με τα πιο περίεργα πράγματα που μπορεί να σας συμβούν.

4. Αν είναι εφικτό, διοργανώστε μαζί το ταξίδι και χωρίστε τις αρμοδιότητές σας, ώστε να μην ασχοληθεί μόνο ο ένας με το πού θα πάτε, πού θα μείνετε και τι είδους ξενοδοχείο θα κλείσετε. 

5. Κατά τη διάρκεια των διακοπών, να είσαι παρούσα. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να θέσεις κάποια όρια στο πόσο ασχολείσαι με το κινητό σου ή το tablet σου. Χρειάζεται να είσαι 100% εκεί στις πρώτες σας διακοπές γιατί από αυτές θα καταλάβεις πολλά πράγματα για το μέλλον της σχέσης σας.

6. Οι κοινές σας διακοπές θα σας φέρουν πιο κοντά. Άκουσε πραγματικά όλα όσα έχει να μοιραστεί μαζί σου ο σύντροφός σου και νιώσε κι εσύ ελεύθερη να μοιραστείς εξίσου πράγματα για τη ζωή σου. 

Επιμέλεια: MyLifeTeam

Πηγή: mylife.com.cy

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top